Dermacol Matte Mania liquid lip colour

Přeji vám krásný čtvrtek,

doufám, že se máte dobře a nejste nemocní, tak jako já :D Mám tedy jen rýmu a kašel, ale přece jen to smrkání mě už docela unavuje a štve.

Jelikož jsem před pár dny vyhrála tuhle krásnou "rtěnku", tak jsem se rozhodla vám o ni něco málo napsat, abyste věděli zda koupit nebo ne. :)

Myslím  si, že jsou na trhu jen chvilku, ale možná se pletu. Už jednu takovou mám tu dlouhotrvající, jak přetřete pak ještě takovým "leskem". Tuhle jsem vyhrála v Give away a těšila jsem se jaká barvička mi přijde. Slečna se skvěle trefila, protože červenou barvu mám velice ráda a dokonce si troufám i říct, že mi sluší (tedy alespoň doufám :D). 



Jakmile přišla, tak jsem ji hned zkusila. Na první pohled udělala moc krásný efekt. Neobtiskává se na zubech a dobře drží. Samozřejmě, když pijete a jíte, tak se postupně smazává a zanechává takové nedokonalosti. Bohužel rtěnka docela dost vysušuje a po pár hodinách dělá takový ten zkrabacený dojem - jestli mi rozumíte, co myslím. Takže buď musíte často přetírat a nebo zkusit balzám před a pak namazat.



Rtěnka by měla být matná, což tedy docela i je a cenově se pohybuje asi kolem 200 ,- možná méně a někde asi i více - však to znáte. Jsem s ní docela spokojená, ale mrzí mě to vysušování. Třeba na nějakou párty bych s ní asi nešla a nebo hold musíte kontrolovat a když tak přetřít. :) 


Komentáře

  1. Zrovna ve středu jsem na tuhle rtěnku koukala v Palládku a strašně se mi líbila, sluší ti :)

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnka Ti velmi sluší! Červenou já můžu - je to velmi sexy odstín :-)! Dermacol je vůbec super, mám tuto značku ráda :-)! Těším se na další článečky :-)!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tieto rúže sú skvelé. tiež doma vlastním dva odtiene. :)
    Ledyms Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Tyto rtenky jsou super! Já mam odstín 015 a 020 :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  5. Já rtěnky celkově moc nemusím :D přijde mi to jako ,,moc práce" :D a třeba červená si osobně myslím, že mi nesluší :D. Ale když už si chci na rty něco dát, tak volím třeba od astoru jejich butter na rty :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  6. Já teda tuhle řadu od Dermacolu přímo miluju! První jsem si koupila před Vánocemi tuhle stejnou červenou, protože červená rtěnka je na Vánoce prostě must have a pak jsem si běžela ještě pro další dva odstíny, když byly ve slevě za 150,- :D Jiné než matné rtěnky nepoužívám a právě proto, že si je vezmu jenom občas, nechci nic drahého a toto je za tu cenu fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  7. No sluší ti teda fakt hodně! Úplně vím, jaké vysušování myslíš, mám to v jednom kuse a to nic nepoužívám :/ Dřív jsem měla velké komplexy ze svých rtů a aby mě na ně někdo něco dal? Nikdy! Teď už své strachy pomalu bořím, nicméně k jakékoliv rtěnce jsem se ještě neodhodlala :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. Rtěnky moc nepoužívám, al tobě ta barva moc sluší! :) škoda, že vysušuje :O

    OdpovědětVymazat
  9. Hodně jsem o těhle rtěnkách slyšela, ale sama jsem je nezkoušela. Bohužel tolik rtěnky nenosím :)

    Karolína & Maličkosti ze života

    OdpovědětVymazat

Okomentovat