Tipy na Valentýna

Přeji vám krásný večer,

před chvilkou jsem přijela z práce a ještě jsem vám chtěla zveřejnit článek o Valentýnu. Jelikož je přítel ještě v nemocnici, tak ho spolu oslavíme až o víkendu. Já tenhle svátek vyloženě nějak neslavím. Víc mám ráda ten náš klasický český Máj. :)

Pro kluky je jednoduší koupit dárek. Jelikož koupí kytku, bonboniéru, šperk, plyšáka. Ale co my holky, které to máme podstatně dost těžší ?


1. Večeře
Buď ho někam pozvat na nějakou romantickou večeři do pěkné restaurace. Nebo lepší je mu něco uvařit a dát si to v klidu doma. :)

2. Něco upéct
Určitě se to dá taky koupit - to je přece jednoduší :D Ale lepší je něco zkusit upéct. Něco co mám rád a nebo co mu chutná. Klidně ve tvaru srdce. :)



3. Kino
Myslím si, že tím nic nezkazíte. Pozvat ho do kina nebo divadlo. Cokoli co  má rád. Já jsem přítele pozvala na Padesát odstínů svobody - ale není to každého vkus. :D :)

4. Šperk
I my holky mu můžeme udělat radost nějakým šperkem. Teď jde o to trefit velikost a hlavně jeho vkus. Určitě jsou dobré nějaké hodinky nebo řetízek na krk nebo na ruku.



5. Kosmetika
Kosmetickým balíčkem určitě nic nezkazíte ba naopak. Myslím si, že když se trefíte do oblíbené značky a vůně, tak bude jedině rád. :)

6. Něco vyrobit
Já vždycky říkám, že osobní dárky jsou to nejlepší, co člověk může dát. Napsat na papírek proč ho miluje, co na něm milujete a nebo i cokoli jiného. :)



7. Fotky v rámečku
Miluji fotky a ráda se fotím, protože to je vzpomínka na celý život. Určitě tím uděláte radost a je to pak i pěkná dekorace do pokoje někam na stůl. :)

8. Wellness víkend
Tohle je taky určitě super nápad. Je to skvělý relax, odpočinek od všeho. A navíc ho strávíte spolu a určitě si to užijete. :)



Slavíte Valentýna ? Co kupujete vy ? :)


Komentáře

  1. My Valentýna nějak moc neslavíme, prostě jsme rádi, že jsme spolu, uděláme si nějakou večeři nebo tak:) A taky slavíme až o víkendu:) Každopádně hezké tipy:)

    OdpovědětVymazat
  2. My Valentýna vyloženě neslavíme, dáme si nějakou drobnost a uděláme si hezký den, nic bujarého :) Já většinou něco sama vyrábím, ale ten wellness pobyt mě zaujal už před delší dobou. Snad si ho užijeme na výročí :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten wellness je super. Pak určitě napíšu o tom nějaký článek. :)

      Vymazat
  3. Valentýn je sice krásný svátek, ale nějak moc ho u nás neřešíme. Hlavní je si užít vzájemnou společnost a ocenit to, co máme. ♥
    Ale tipy jsou to dobré! V poslední době mi připadá, že hodně párů jezdí na wellness a vypadá to opravdu dobře. Člověk si aspoň odpočine a zregeneruje se.

    OdpovědětVymazat
  4. Super tipy! Já na Valentýna nejsem, nějak to neřeším, ale každého potěší nějaký dáreček :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. My Valentýn nějak neslavíme a když už tak jdeme třeba na večeři nebo něco symbolického. Tohle jsou super tipy a nejvíc bych teď brala ten wellness víkend a pořádný relax :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  6. Já a přítel Valentýn neslavíme :), protože si děláme radosti během roku :). Ale letos jsem koupila aspoň čokoládu, protože jsem na ní měla chuť po celým dnu v práci :D, tak jsme si jí dali dohromady :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat

Okomentovat