Spotřebováno

Krásné pondělí,

konečně mám po týdnu v práci dva dny volna. Ráno jsem se bohužel moc nevyspala, protože jsem musela jet s kočičkou k veterináři, aby dostala antibiotika. Nechávala jsme ji totiž kastrovat. Když jsem přijela trochu jsem poklidila a na chvilku ještě usnula, protože jsem se cítila unavená. Teď ještě douklidím ten zbytek a mám hotovo. :)


Jelikož se mi zase toho docela dost nashromáždilo, tak jsem se rozhodla sepsat článek. :)




Avon sprchový gel
Nedávno jsem si řekla, že ty jejich sprchové gely vyzkouším. Jsou levné, hezky voní a tenhle dokonce i hydratoval pokožku, což mi přijde jako skvělá věc za tak málo peněz. Většinou stojí kolem 30-40,-. :) Vůně vanilky a santalového dřeva byla velmi příjemná a krémová konzistence. 


Balea pěna na holení
Jak už jsem několikrát zmínila, tak si kupuji tyhle pěny na holení od Balei. Jsou levné, hezké balení, krásně voní a dlouho mi vydrží. Tohle byla limitovaná edice, tak už asi neseženete, ale mají i jiné vůně. A cenově mám pocit kolem 40,- Takhle pěna byla určena pro citlivou pokožku a byla s vůní meruňky a s něčím ještě, ale už se mi to smylo :D 


Rexona Sexy bounquet
Jedna z mých oblíbených značek ke kterým se ráda vracím. Příjemná vůně, která dlouho vydrží, nedělá žádná fleky v podpaží - což je pro mě hodně důležité, protože se mi několikrát stávalo, že jsem měla i špinavé oblečení :/ . Vůně jahody a meruňky je příjemná, svěží a sladká vůně. 


Sprej na nohy s vůní jahod
Spreje mám ráda hlavně v létě, kdy je dobré nožky trochu osvěžit. Tenhle jsem používala i v zimě, ale bohužel mi moc neseděl. Vůně byla velice intenzivní a na mě to bylo až moc. Takže za mě tenhle rozhodně ne, silná parfemace není nic pro mě.




Pleťová voda Clean&Clear
Je určená pro mastnou pleť. Zbavuje každodenní mastnosti a nečistoty, které se nelze zbavit vodou. Byla tam docela silná parfemace, takže to vůbec nevonělo, ale spíše smrdělo. :D Každopádně to zbavilo mastnoty a krásně to vyčistilo pleť a bylo na tom vidět, že vše micelární voda neodlíčí, protože i po tomto produktu bylo vidět, že je ještě pleť neodlíčená. 


Gliss Kur regenerační šampón (Winter repair)
Tohle známe asi všichni dobře, že přes zimu máme zničené vlasy díky zimě. Konečky jsou suché, lámou se a jsou bez lesku. Tento šampón už byl někdy před tou minulou zimou k dostání, takže nevím jestli ho ještě někde seženete (možná ano- byla to jen limitovaná edice). Gliss Kur mám jako značku moc ráda, takže mě ani tento šampón nezklamal. Krásně voněl, vlasy byly po něm vyživenější, lesklejší a hebké na dotek. :) 



Elseve extraordinary clay
Šampón proti lupům. Mě bohužel vůbec nepomohl. Sice voněl krásně, měl krásnou barvu, ale mě po něm ještě víc svěděla hlava a přišlo mi, že jsou vlasy horší. Je určeno pro rychle se mastící vlasy s lupy. Ale za mě rozhodně ne.



Zkoušeli jste nějaké produkty ? :)

Komentáře

  1. No pěnu na holení a sprej na nohy by se mi určitě hodily. Musím se po těch konkrétních mrknout v drogerce až tam zase někdy zajdu :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sprchové gely od Avonu, mně osobně nesedí jejich konzistenci. Jsou strašně husté a to mi trošku vadí, protože někdy je potřeba použít větší sílu na vymáčknutí. Deodoranty od Rexony mám taky moc ráda a jsem s nimi maximálně spokojená :-) a Gliss Kur, to jsou naprosto boží šampony :-)
    Pěkný článek :-)
    alexurbanczykova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem zkoušela sprchový gel od Avonu a bomba! Mně bohužel deodorant vubec nevyhovuje :(

    OdpovědětVymazat
  4. Tak hlavně ať uz je kočička jen v pořádku :)
    Rexona je super, pouzivam teda ještě Dove a Garnier, ale vždycky na preskacku a jsem s nima fakt spokojena. Jinak ten sprej na nohy s vůni jahod, tak ten si musím na léto pořídit :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad bude, děkuji. :) .. pořiď, ale spíše třeba od Avonu - mají větší výběr a lepší parfemace. :)

      Vymazat
  5. Pěny na holení od Balea miluju! :D Od Gliss Kur jsem používala černý šampón na zničené vlasy, ale zbytečně, protože mi kadařnice pak řekla, že nemám zničené konečky, ale jen suché a od té doby používám olejíček od balea a nemám je vůbec ošklivé jako předtím:). Šampón proti lupům je nejlepší od vichy!! :) Vážně viditelný výsledek. Sice je šámpón dražší, ale nanáší se malé množství a ty šampóny z drogérky, tak právě, že nejsou dobré vůči vlasům, protože třeba hand and shoulders má v sobě nějaké látky s tím,že když přestaneš ten šampón používat, tak se to lupy budou vracet.

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je taky mám moc ráda. :D :) .. Tak to někdy zkusím, já ještě koukala, že Bioderma má nějaký a ten mě taky velice zaujal, díky za tip ! :)

      Vymazat

Okomentovat