Oblíbené seriály

Přeji vám krásnou středu,

dneska jsem se rozhodla odbočit trochu od kosmetiky a dát vám pár tipů na moje oblíbené seriály. :)

Přátelé
To je můj nejoblíbenější seriál. Na ten se můžu dívat pořád dokola a nikdy mě neomrzí. :) Je to americký seriál o skupině přátel, kteří žijí ve čtvrti Greenwich Village v New Yorku. První díl byl vysílán 1994 a poslední 2004. Můžete ho vidět na Nova 2. :) 





Jak jsem poznal vaši matku 
Opět americký seriál, který má 9 epizod. Hlavním hrdinou je Tedy Mosby, který v roce 2030 vypráví svým dětem, jak poznal jejich matku. Dřív byl seriál vysílán na Prima Cool a nyní se na něj můžete krom internetu podívat i na Prima Love. :)



Teorie velkého třesku
Je americká situační komedie ze světa mladých fyziků. Dělá si legraci z jejich osobního života, stejně tak z nerdovské subkultury současné americké mládeže, a staví je do opozice k obyčejným lidem, kteří jsou vykreslováni jako hloupí, leč šťastní a sociálně naplnění jedinci. 


Prolhané krásky
Je americký televizní seriál, vysílaný v letech 2010-2017. Seriál se odehrává v městečku Rosewood, kde sleduje život čtyř dívek Arii Montgomery, Hanny Marin, Emily Fields a Spencer Hastings. Jejich život se změní po zmizení jejich kamarádky Alison. O rok později se kamarádky znovu setkávají a chodí jim vyhrožující smsky od "A". 


Ulice
A na konec si dáme konečně náš český seriál. Hlavní role v seriálu tvoří několik rodin, kteří v domě v seriálové ulici. K tomuto seriálu nevím co bych vám řekla. Běží každý den od pondělí do pátku na Nově od 18:25. Ráda na něj koukám. :)


A jaké jsou vaše oblíbené seriály ? :)



Komentáře

  1. Přátelé taky miluji a můžu se na ně dívat pořád! Himym mám taky moc ráda, jen mi přijde, že to hodně okopírovali právě od přátel.. ale stejně je super! To samé i teorie a PLL :D

    OdpovědětVymazat
  2. Přátelé miluji a hrajou nám každý večer než usínáme :P v prosinci jsme jeli teorii a teď tohle no :D a pll jsem taky měla moc ráda

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám poslední dobou ráda české kriminálky, ani nevím, jak jsem k tomu přišla :D na Ulici taky občas koukám, ale zas tolik mě to nebere.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat