Micelární voda pro normální až suchou pleť včetně citlivé

Přeji vám krásný páteční večer,

mám před sebou volný víkend na který se velice těším. Víte, jak se vám psala, že tu v neděli jsou Chainsmokers a že bych ráda jela, ale není s kým a nemám lístek ? Tak se to celé změnilo. Mám s kým jet a dokonce jsem sehnala levněji lístek, takž dvojnásobná radost a už se velice těším. :)

Na blogu se už delší čas neobjevila žádná recenze, tak je nejvyšší čas to napravit. Dnes tedy o micelární vodě od L´oréal. :)



Micelární voda je určená pro suchou, normální až citlivou pleť. Já mám spíše smíšenou, ale rozhodla jsem se ji vyzkoušet. Odličuje oči, rty a obličej. Odlíčí make-up, pleť vyčistí a zklidní. Je opravdu jemná a šetrná k pleti. Je bez parfemace. Dobře odličuje, neštípe v očích. Je ji 200 ml a cenově vyjde kolem 110,-. Přes to, že je dobrá, tak stále víc jsem spokojená s tou od Garnier. Tahle mi docela rychle ubývá, protože ji vypotřebuji více. Odlíčí sice dobře, ale potřebuji toho daleko více. Nelepí, pleť je čistá, hydratovaná, nedráždí oči. Musím říct, že špatná není, patří mezi ty lepší, ale jak říkám za mě Garnier zatím nejlepší ! :) 



Co vy a micelární vody ? :)

Komentáře

  1. Také mi Garnier připadá nejlepší, máš pravdu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak pokud to dobře chápu, slouží hlavně k odlíčení :D Já se moc často nemaluji, používám jen gely proti mastné pleti :D

    OdpovědětVymazat
  3. Minerální vodu od L´oréaL jsem taky zkoušela. Ne přímo tuhle, ale růžovou tuším.. Byla jsem spokojená, ale mě nejvíc sedí zatím nejlépe micerální voda od Biodermy :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat