Diář A Cup Of Style

Přeji vám krásnou neděli,

konečně jsem se dočkala a dnes jedeme na koncert Chainsmokers ! :)  Ještě než jedeme, jdeme na bowling, tak snad se bude dařit. :)

Jak jsem slíbila, tak také plním. Článek o tom jaký používám diář, co v něm je a co si do něj píšu je právě teď na blogu. Tak čtěte dál. :)



Jsem člověk, který hodně zapomíná a  co si nenapíše, tak neví. I když si často říkám, že si to psát nemusím, že si to budu pamatovat, ale asi je vám jasné, jak to dopadne. Ve škole jsem dřív používala úkolníček ještě někde na prvním a kousek druhého stupně. :D Pak už jsem se pořizovala diáře. Nejdřív takové ty menší třeba s Londýnem a nebo jiným motivem.

Ale když holky z A Cup Of Style přišly s diářem, tak jsem nemohla odolat a koupila jsem si ho. Mrzelo mě jen to, že je hrozně velký. Spíše bych byla pro menší velikost, aby se vešel skoro do každé kabelky. Do tohoto jsem si psala školu, práci, různé aktivity a různé události. Trochu jsem to flákala a nedala si na něj tolik záležet.



Každopádně se mi diář velice líbil a věděla jsem, že na rok 2018 si od holek opět pořídím diář. Tentokrát ale měly dva. Jeden menší a druhý větší. Jelikož jsem nevěděla kloudně, co chci k Vánocům, tak jsem si ho přála pod stromeček. Chtěla jsem ten menší, protože mi přijde praktičtější. Jenomže moje maminka sháněla dárky na poslední chvíli a ten malý už nikde nebyl. Byl o něj velký zájem a byl vyprodaný. A tak jsem si po Vánocích musela koupit ten velký, protože malý nebyl k dostání. 

No a jako na potvoru jsem pak na instagramu viděla několik holek, co ten malý diář prodávají. :D No já myslela, že mě trefí, ale prostě už jsem měla ten velký a něco v něm napsané, tak jsem si ho nechala. 

Co najdete v diáři ?

Na první stránce najdete hned informace o holkách, kde píšou něco málo o sobě pro ty, kteří je třeba moc neznají. :) 



Pak je tam roční plánovač, který je i na rok 2019.



Další roční plánovač opět i na rok 2019, kde je i více místa na nějakou tu menší poznámku.



A pak už začínají jednotlivé měsíce, kde ke každému měsíci je napsaný takový krátký úvod, občas nějaká rada, motivace. :)



Hned na další stránce je lednový plánovač, kam si můžete taky něco malého zapsat. Vedle toho najde habit tracker, kam si můžete zapsat nějakou aktivitu, kterou chcete během toho měsíce dělat a odškrtávat si dny, kdy se vám to podařilo splnit.



A pak už následuje týden, který je tahle udělaný na dvojstránce. Máte tam dost místa i na poznámky a nebo tam je i kolonka "To do" List - což mi přijde opravdu super a ráda i občas využívám. :)


Na konci měsíce je dvojstránka, kde jsou 4 otázky na které si můžete odpovědět a zachovat si tak některé vzpomínky, které se vám v měsíci staly. :)
Co se mi podařilo splnit z toho co jsem si naplánovala?
Co se mi nepodařilo splnit a proč?
Co mi udělalo největší radost?
Moje 3 nejlepší zážitky




A jako poslední jsou na dvou stránkách místo na poznámky. :) 


Jak používám diář a co si do něj píšu ?

Měsíční plánovače využívám jen občas, když si chci zapsat nějakou aktivitu, kterou jsem dělala. Nebo si tam píšu něco co potřebuji koupit nebo léky, kdy jsem dobrala. 
Habit tracker jsem zkusila použít v lednu, ale moc mi to nevydrželo. :D Tak třeba se do něj ještě nějaký měsíc pustím.
Do diáře si píšu skoro všechno. Píšu si tam práci od kdy do kdy. Píšu si různé aktivity, akce, které se budou konat.
"To do" list taky občas používám, když potřebuji něco ten týden nebo přesně i den zařídit.
Poznámky v jednotlivých týdnech občas taky použiji.

A na konci si zodpovím otázky, kde si připomenu jaký ten měsíc byl a co jsem prožila hezkého a nechci na to zapomenout.
Poznámky na konci taky používám, ale nemám toho tam tolik napsaného. :D 

Jelikož chci aby diář byl barevnější, tak používám různé barvičky, tužky a zvýrazňovače. Občas používám i nějaké barevné lepítka, abych na něco nezapomněla. 



I když mám velký diář, tak jsem s ním velice spokojená. Příští rok bych spíše ale chtěla menší. :) Diář jsem kupovala v knihkupectví Dobrovský a jelikož tam mám kartičku, tak jsem na něj měla začátkem ledna slevu 30%  a kupovala jsem ho asi za 230,- jinak ho seženete kolem 329,- (někde třeba i méně)

Holky mají i jednotlivé měsíční plánovače, které se můžete vytisknout a stáhnout zde.

Holkám se diář velice povedl a je ještě lepší než ten na rok 2017 !! :) 

Tady vám dávám ještě fotku toho menšího formátu. :)




Já doufám, že se vám článek líbil, protože já jsem s ním velice spokojená. :) 

Jaký diář používáte vy ? :) A co si do něj vše píšete ? :) 



Komentáře

  1. Jé, ten vypadá fakt skvěle!:) Já bez diáře taky nemůžu žít, musím si vše zapisovat :D A taky mám ráda menší, mám jenom obyčejný a školní diář :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super :) .. menší jsou hold lepší všude se vejdou :D :)

      Vymazat
  2. Je krásnej, holkám se fakt povedl :) ale já a diáře.. vždycky se na to po chvilce vykašlu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tento diář mám taky a už se bez něj neobejdu:D. Moc pěkný článek!.

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Já používala každý rok obyčejný za pár korun, na letošní rok jsem vyhrála jeden velký motivační, ale ne od holek z A Cup Of Style. Používala jsem ho tak týden a zatím leží netknutý, já si většinou vše zapisuji teď do mobilu, protože jsem líná ten diář pořád otevírat a něco do něj zapisovat :D ale ten od holek je povedený :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha :D já mobil vůbec nepoužívám :D já mám ráda diáře a baví mě to :D :)

      Vymazat
  5. Pěkný diář. Já si vystačím s úplně klasickým diářem a mnohdy ho používám i další rok, protože si tam zapisuji jen poznámky a nic co by se řídilo datumy a časy :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný diář, já mám happy planner a vyhovuje mi nejvíce, i když bych ocenila někdy pevnou vazbu :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat

Okomentovat