Výživné tělové mléko do sprchy

Přeji vám krásnou sobotu,

jsem lehce nastydlá. Mám kašel a rýmu a nějak se mě to drží. Doufám, že to brzy přejde a budu zase zdravá. Ono to počasí venku není zrovna nic extra. U nás občas sněží a pak zase prší, fouká vítr. Je to takové všelijaké. 



Dneska jsem se rozhodla vám ukázat výživné tělové mléko do sprchy od značky Avon. Jelikož se nerada mažu normální mléky, tak mám radši ty do sprchy, které jsou rychlejší a pro mě praktičtější. Tohle má 250 ml a seženete ho kolem 70,- někdy dráž a někdy levněji. Mléko má tekutou konzistenci a pěkně voní. Po pokožce se hezky roztírá a dobře se smyje. Některé tělové mléka se špatně smývají a pokožka je pak mastná a lepkavá. Po umytí je pokožka krásně hydratovaná a vyživená. Jsem s tímto tělovým mlékem spokojená. Ale nevím, jestli by vyhovovalo i těm, co mají víc suchou pokožku. 


A co vy ? Používáte tělové mléko ? :)


Komentáře

  1. Nevypadá špatně, za tu cenu mi připadá celkem dobré :) já tělové mléko nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jenom ve sprše :D a občas i to normální :)

      Vymazat
  2. Brzy se uzdrav!! :) u mě to začalo kašlem s rýmou a o týden později angína :/, tak snad to nebudeš mít stejně! :). Já tělové mléko nepoužívám, protože mám citlivou a suchou pokožku a musím používat víc hydratační krémy z lékárny :/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě už je líp, tak snad se to nezhorší. :) .. aha :/

      Vymazat
  3. Vyzerá super, značku Avon mám veľmi rada :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce, aby ses uzdravila co nejdříve :) Já už jsem více než týden nemocná, nemoc se mě drží více, než bych si přála.. Já jsem vždycky na mazání tělovýmu mléky byla strašně líná, ale poslední dobou se mi to daří změnit :) K Vánocům jsem dostala tělové mléko od Neutrogeny, které je naprosto úžasné a tak božsky voní, že se pokaždé těším, až ho znovu použiji :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už mi je lépe, tak snad se to nezhorší. :) .. tak ať ti je lépe. Člověk, když dostanete něco co pěkně voní, tak se hned maže :D taky to tak mám. :)

      Vymazat
  5. Snad se brzy uzdravíš..:) a avon mám ráda

    OdpovědětVymazat
  6. Už mi je celkem dobře, děkuji. :) ..Já taktéž. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat