Pár maličkostí

Přeji vám krásný pátek,

dneska nám začínají volby prezidenta. Jdete volit ? Já si myslím, že je to velmi důležité. Jedná se o naší budoucnost a jak se bude naše země vyvíjet dalších 5 let. Já jsem byla volit pokaždé, když volby byly a ani tyto volby nevynechám. 


To moje šetření, které mám jako "plán" na rok 2018 zatím moc nejde. Ale musím říct, že zatím jsou to potřebné věci a nevyhazuji za blbosti.

Dlouho jsem sháněla džíny, které mi padnou a nebudou stát hodně peněz. Světlé a tmavé mám ve velikosti S, které jsou mi lehce volnější a jsou z Alberta a je to značka Cherokee jedny stály 198,-
Pak jsem si pořídila dvoje tepláky, které jsou z Globusu a jedny jsou velikosti S a druhé M (bohužel S už neměly). Cenově vyšly 170,- za jedny.

Poslední džíny jsem vybrala v Reserved, které jsou ve velikosti XS a stály 300,-


Z kosmetiky jsem si pořídila akorát sprchový gel od Avonu s vůní kokosu a krém na ruce taktéž s vůní kokosu (ten voní božsky a ještě se rychle vstřebává, takže paráda ! ) :)

A ještě tu mám menší orchidej. :)



A co jste si pořídili vy ? :)


Komentáře

  1. Tak to je super, skvělé ceny za džíny :) Mě by snad měl dorazit Avon o víkendu, jsem zvědavá, protože jsem si toho objednala celkem dost :) a jinak jsem navštívila Yves Rocher, kde jsem si pořídila oblíbenou micelárku za poloviční cenu a ještě jsem si odnesla dárečky! :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vid, ceny jsou krásné. :) .. to ráda slyším. Taky se tam někdy budu muset zase podívat :)

      Vymazat
  2. Za tu cenu jsou to super džíny :) já si zas včera za stovku koupila v Lidlu skvělou mikinu, občas se v těch supermarketech najdou hezké věci za pár korun :) volit jsem byla a jsem zvědavá, jak volby dopadnou.

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vid :) .. určitě, i supermarkety mají dobré věci. V Lidlu jsem si pořídila teď legíny a mikinu na cvičení. :)

      Vymazat
  3. Včera jsem volila! :) Ty džíny jsou za super cenu!! :) Já budu shánět džíny, tak doufám, že seženu přesně ty, které hledám :D. Orchidej je krásná! :) My jich máme doma hodně kvůli mamce, že je milovník orchideí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)..my měli taky dřív hodně orchideí, ale pak chytly nějakou nemoc a musela jsem všechny vyhodit. :/ Teď mám zatím tři. :)

      Vymazat
  4. Ty džíny jsou super! Já dneska byla volit a doufám, že to dopadne nějak přijatelně :)
    Karelzzilla

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to ani nevíš, jak ti závidím tvoji novou zásobu džínů :) Já si rifle strašně nerada kupuju a dokud se mi nějaké rifle nerozpadnou, tak si nové kupovat nejdu, ty nervy při zkoušení mi za to nestojí :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobré :D aspoň ušetříš :D já už jich mám konečně dost, tak snad si už žádné nekoupím :D :)

      Vymazat
  6. Ty krémy z avonu miluji, mám ty samé akorát čokoládové :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat