Konferenční stolek a návštěva Mőbelixu

Přeji vám krásnou neděli,

venku svítí sluníčko, ale je tam docela zima. Včera skončily volby a koncem ledna proběhne druhé kolo. Půjdete opět volit ? Já rozhodně ano. Jsem stále zastáncem toho, že je to opravdu důležité. :)

Moje plány či cíle, jak chcete se začínají pomalu plnit. Tento měsíc nebo příští si konečně koupím telefon. V týdnu jsme s přítelem jeli do Mőbelixu, kde jsem byla poprvé. Musím říct, že se mi tam velice líbilo. Všechno tam mají krásně naaranžované, vyzdobené a vypadá to všechno moc hezky. Klidně bych si vše koupila. :D Úplně jsem se nadchla a těším se až si někdy budu zařizovat byt. :)





Nejeli jsme tam jen tak. Věděla jsem přesně, co chci. Koukala jsem se do letáku a zaujal mě tam konferenční stolek, který se mi líbil a byl i za přijatelnou cenu. Tak jsem se rozhodla, že si ho koupím. Bohužel ho nemají skladem, tak jsem si ho zarezervovala a zaplatila. K dostání by měl být v půli února, tak se těším. Původní cena byla 1 399,- a po zlevnění se cena snížila pouze na 555,- což mě přijde jako super. :) 


Ještě jsem tam koukala na křesla ke stolu. Moc se mi líbili ty, co vidíte na fotce. Jsou zlevněné, ale jedno vyjde na 2 800,- což je trošku drahé. Takže jsem zatím křeslo nekupovala. Na víc potřebuji dvě. Tak uvidíme třeba je ještě zlevní a nebo seženu jiné a levnější. :)


Pak jsme se stavili ještě v Globusu, kde jsme si dali Latte a dezert s nutellou, banánem a šlehačkou. Bylo to výborné ! :D :) 









Komentáře

  1. Ten stolek je moc pěkný :) A ten dezert bych si dala :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten dezert vypadá úžasně, hnedka bych si ho dala :D Podobná křesla se mi taky moc líbí, ale je pravda, že bych stejně jako ty tolik peněz za něj nedala :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám obchody s nábytek ráda.. všechno bych vykoupila haha :d

    OdpovědětVymazat
  4. Mňáám ten dezert! A ten stolek mají ve slevě za opravdu skvělou cenu :) takhle se chodím kochat do Ikei, tak to tam mají všechno hezky nazdobené :)


    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  5. Dezert vypadá báječně :) Já tam taky chodím a nebo do Ikeii, když jsem v Praze a kochám se :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  6. Také máme nějaké věci z Mobelixu, tedy spíše doplňky. :) Měli jsme skříň a ta se po roce a půl téměř rozpadla, takže nábytku už odtamtud bohužel nevěřím. :/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat