Yves Rocher odličovač očí s chrpou

Přeji vám krásnou 1. Adventní neděli

zapálili jste dneska první svíčku ? Máte svůj adventní věnec nebo kupujete ? Já se přiznám, ale já kupuji. Doufám, že si udělám někdy už i vlastní. Já jsem před chvilkou zapálila svíčku a začala přemýšlet nad tím, že bych už konečně mohla dokoupit vánoční dárky, abych už od toho měla trochu klid a nemusela se stresovat. Jak se znám, tak to nedopadne a zase se budu stresovat a nadávat si, že jsem je měla kupovat už dřív (tak jako si nadávám každý rok :D).

Přináším vám recenzi na oblíbený odličovač očí s chrpou, který je od značky Yves Rocher. Jen tak mimochodem mají moc pěkné věci na zimu. Samé krásné limitované edice na Vánoce, takže se na to musím určitě mrknout v obchodě. Jak už jsem několikrát řekla u nich mě zaujme hned obal, který je vždycky krásný a roztomilý.



Popis:
Jemný odličovač vhodný i pro citlivé oči.
Jemná čistící formule dokonale odstraňuje make-up z řas a očních víček, zároveň respektuje citlivé oči. Jeho jemná a svěží textura poskytuje veškerý komfort nutný pro odstranění make-up z citlivých očí.
Vhodný i pro nositelky kontaktních čoček.

Já se ráda odličuji micelární vodou od Garnier, ale chtěla jsem zkusit taky něco nového. Jelikož jsem na něj slyšela samou chválu, tak jsem se rozhodla ho koupit. Musím tedy říct, že cenově je trošku dražší. Já jsem si vzala tuhle menší verzi, kde máte 100 ml, ale cenu si bohužel nepamatuji. Skládá se ze dvou složek z modré olejové a pak čiré vodové. Líbí se mi, že je lahvička malá a tak je vhodná i na nějaké to cestování. Určitě je dobře, že nalévací otvor je malý a tím pádem se nestane, že se vám toho hodně vylije. A jak odličuje ? Je opravdu jemný a šetrný k očím. Nemám je nijak citlivé, ale občas mě nějaké odličovače vadí. Tenhle mi vyhovuje. Skvěle během chvilky smyjete řasenku a i ostatní make-up. Za co jsem opravdu ráda, že není nějak extra mastný jako některé dvoufázové odličovače. Tento nezanechává mastný obličej. Jsem s ním velice spokojená a už mi dochází. Třeba si ho někdy zase koupím. Cenu si bohužel nepamatuji, ale mrkněte když tak do obchodu. :)

Co a vy a dvoufázové odličovače ? :)

Komentáře

  1. Používám nejraději ten dvoufázový od Garnier, nicméně teď mám na vyzkoušení Nivea :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niveu mám taky moc ráda :) a Garnier používám tu milecelární vodu růžovou :)

      Vymazat
  2. Já nemám ráda doufázové odličovače, protože mě nebaví to furt protřepávat :D takže raději používám micelární vodu od Yves Rocher :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Věnec jsem vytvářela, ale ne ten adventní, jen klasický vánoční, ale svíčku jsem si zapálila :) Odličovač vypadá moc dobře, ale já používám ráda micelární vody, i když je pravda, že mi teď dochází a chtěla bych vyzkoušet něco nového :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  4. Mamka omylem pálila adventní svíčku o týden dřív :D :D, ale u nás ho vyrábí taťka :D. V Yves Rocher mě hrozně zaujala vánoční kolekce úplně ááá :D, ale tento odličovač jsem tam nezahlédla vůbec a asi to bude tím, že trávím nejvíc času u sprcháčů :D, protože odličovač používám pouze od biodermy s kterým jsem stále spokojená :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt ? :D :D .. vid, taky se mi moc líbí. Odnesla jsem si tam odsud sprchový gel :D :)

      Vymazat
  5. Adventní svíčku jsme zapálili :) dvoufázový odličovač používám, ale právě ten od Yves Rocher. Používala jsem i Garnier, ale měla jsem z něj hodně vysušené oči a celkově mé pleti nesvědčil. :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  6. adventní svíCEN v Anglii vůbec nemám.. A mám pocit že se mi zhoršila pleť, tak sem akorát chtěla mrknout po novém odličovači :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem letos věnec vyráběla a jsem moc ráda, že jsem to zvládla! :) Podívám se na tu micerální vodu od Garnier, mám doma odličovat a tím to jde dost blbě :(

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. Letos nějak vůbec Vánoce nevnímám, takže svíčky, ani věnec nemám :D Jinak kosmetika od téhle značky mě láká už delší dobu, tak si asi udělám radost :)

    OdpovědětVymazat
  9. Myslím, že som ho v Yves Rocheri zahliadla, ale ešte som žiadny odličovač od nich neskúšala :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat

Okomentovat