Spotřebováno

Krásný čtvrtek moji milí čtenáři,

a zase máme po Vánocích. Díky tomu, jak bylo teplo, tak mi ani nepřišlo, že nějaké byly. Letos to skrz tu atmosféru bylo slabé a nebo je to tím, že jsem čím dál tím starší. :D Měli jste to taky tak ?
Z dárků jsem dostala jen takové drobnosti a tu hlavní věc si koupím snad už v lednu a to nový telefon.

Dneska jsem si pro vás připravila další spotřebováno, které mi tu leží už nějaký ten pátek. Tak se do toho pustíme. :)

Avon krém na ruce XXL s vůní kakaového másla
Jak už jsem vám několikrát říkala, tak mám ráda krémy z Avonu. Oblíbila jsem si tenhle, protože nádherně voní, ruce jsou po něm krásně hydratované. Některé krémy mastí ruce, ale tenhle se krásně vsákne do pokožky. Většinou ho seženete kolem 30 ,- za 100 ml a tohle větší balení se dá sehnat kolem 40 ,- a teď jsem si objednala s kokosovou vůní a na ten se taky moc těším. :)

Dermacol tělové mléko s vůní pistácií
Já na ty tělové krémy moc nejsem, jelikož mě nebaví se tím mazat. :D Tenhle jsem ale měla ráda, protože hezky voněl. Není to žádná intenzivní vůně. Rychle se vstřebal do pokožky, takže jsem nemusela čekat dlouho než zaschne. Takové krémy totiž nemám ráda. Nevím, jestli se dá ještě někde sehnat já ho totiž už mám dlouho. :D

Avon Luck for her
Moje jedna z nejoblíbenějších voňavek. Z Avonu jich mám asi nejvíc. Stojí pár korun a krásně voní. Tahle je sladší a vydrží dlouho vonět. Složení červená bobule, bergamot, mandarinka, bílé květiny a santalové dřevo.



Yves Rocher peeling
Tělové peelingy mám moc ráda a hlavně jsem si  je oblíbila od Yves Rocher. Tenhle nádherně voněl po mangu a koriandru. Peeling není hrubý, ale spíše jemný a má v sobě mikro částečky. Takže pokud chcete něco hrubšího, tak se musíte podívat po jiném, ale mě tenhle vyhovuje nemám ráda ty hrubé peelingy.

Aussie 3 Minute miracle
Tuhle značku jsem si oblíbila. Je sice dražší, ale stojí za to do ní investovat. Její otevírání je praktické odstraníte nálepku z víčka a pak už při každém používám jen zmačknete a nemusíte mít strach, že by vám to někdo vyteklo. Jejich produkty vždycky krásně voní. Masku necháte 1-3 minuty působit a potom smyjete. Hlavně nanášet jen ke konečkům a nedávat velké množství, abyste neměly vlasy mastné. Vlasy jsou po masce hebké, jemné a jdou skvěle rozčesat.

Oriflame pleťová maska
Jílová maska na hloubkové čištění s přírodním extraktem z papáji, zaměřovací technologií a kyselinou salicylovou pomáhá z pleti vytáhnout maz a nečistoty a odstraňuje komedony. Maska nebyla špatná, vyčistila pleť, ale žádný zázrak to nebyl. Trochu pomáhá, ale určitě jsou i lepší masky. :)



Komentáře

  1. A kakaovým krémem od Avonu si nyní mažu ruce v práci. S jinými nemám zkušenost. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám od Dermacolu ráda ty jejich sprcháče, hezky voní :) atmosféra Vánoc se mi líbí každý rok, ale letos to prostě bylo nějak zvláštní. Více jsem si je užila s přítelem než s rodinou :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vid, já jejich sprchové gely mám taky moc ráda. :)

      Vymazat
  3. Tělové mléko s vůni pistácie ale muselo vonět hezky :D miluju pistácie :) A zaujala mě ta maska, škoda jenom, že není tak účinná :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vonělo hezky, já mám pistácie taky moc ráda :D :)

      Vymazat

Okomentovat