Doplňky do bytu ze stránky Pixers

Přeji vám krásný pátek,

jelikož mě nedávno oslovila společnost Pixers a nabídla mi spolupráci. Rozhodla jsem se na nabídku kývnout a nyní si můžete přečíst o mých dojmech a vidět věci, které jsem si vybrala. :) Společnost, která mi spolupráci nabídka se jmenuje PIXERS a najdete ji Zde.

Jejich stránky se mi velice líbí. Prohlédnout si můžete cokoli vás napadne. Ať už se jedná o tapety, obrazy, plakáty a nebo dokonce o nálepky. Web je velice přehledný a je jednoduché se v něm orientovat. Můžete si zadat cokoli vás napadne. Nabídka je velice rozšířená, takže si zde vybere opravdu každý. Vybere si zde každá věková kategorie. Líbí se mi, že si můžete určit i velikost požadovaného zboží. Často u nich probíhají slevy. Nyní mají 35% na všechno, ale pouze do 16.12. !




Jelikož chci na jaře předělávat pokoj, tak jsem se rozhodla pro dva obrazy. Mám ráda citáty, které mě dokáží povzbudit a motivovat. Vybrala jsem si s anglickými nápisy. Když jsem balíček otevřela, tak byly velmi pečlivě zabalené, aby se opravdu nic nemohlo rozbít. Bylo to tak dobře zabalené, že jsem se do toho ani nemohla kloudně dostat. :D Překvapilo mě, jak obrazy vypadají. Čekala jsem kvalitu, ale že budou až tak kvalitní jako na obrázku jsem nečekala. Občas to na obrázku vypadá dobře a pak když vám to přijde domů má to jiné barvy. Tohle je zaručeně kvalitní a vypadá to přesně, tak jako na obrázku i barvy nádherně ladí.



Dalším produktem jsem si vybrala nálepku. Kde je opět nápis " Believe in your dreams ". Tu si nejspíš nalepím na skříň. A poslední produktem je nálepka na notebook se kterou si ještě budu muset vyhrát a dobře to nalepit. :D

Společnost mě mile potěšila a jsem z jejich produktů nadšená. Skvělá komunikace. Dodání proběhlo taky v pořádku. Byla jsem informovaná, kdy mi balíček přijde. Přišel dobře zabalený a nemohlo se nic poničit a ani rozbít. :)


Komentáře

  1. To poslední se mi moc líbí :) vypadá to skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou krásné doplňky! Hned bych si taky na stránce určitě vybrala :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Také mě oslovili:) a momentálně čekám, až mi obraz dorazí :). Moc pěkný věci sis vybrala!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se máš na co těšit, opravdu krásné věci :)

      Vymazat
  4. To jsou nádherná díla, ten první obraz mě okamžitě oslovil svým textem i barvami. I ta poslední nálepka, zbožňuju hvězdnou oblohu! Ach ale na ten první se nemohu vynadívat... ten se bude doma určitě skvěle vyjímat!

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem měla s nimi spolupráci a byla jsem naprosto spokojená. Z tvého výběru se mi nejvíce líbí ten první obraz. Mám ráda tyhle texty :)
    Jinak ti přeji krásné Vánoce a užij si svátky :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky mám ráda právě takovéto texty :)

      Moc děkuji, tobě taky krásné Vánoce :)

      Vymazat

Okomentovat