Objednávka z Lidlu

Přeji vám krásnou středu,

předem bych se ráda omluvila, že nejsem tak aktivní, jak bych chtěla. Poslední dobou toho je na mě nějak příliš a upřímně řeším důležitější věci než je blog. Doufám, že se to časem změní.

Dneska jsem se rozhodla vám ukázat tři kousky, které jsem si objednala přes internet na eshopu, který má už asi měsíc nebo možná trochu déle Lidl. Upřímně nejsem ten typ člověka, který vystává frontu už v 7:00 ráno před obchodem, abych se tam tlačila s lidmi, kteří chtějí oblečení. Nemám ráda to mačkání, strkání a přehrabování oblečení. Většinou tam je totiž velký nával.

Takže když už jdu do obchodu, tak většinou trochu déle, ale to už tam zase nemají velikosti. Ale jak říkám já tohle nemám ráda a tak jsem se rozhodla zkusit jejich eshop. Mají tam velký výběr.

Já jsem měla akorát strach skrz velikosti. Já jsem radši, když si to mohu vyzkoušet, ale bohužel ani v krámě si to nemůžete zkusit jedině, když zkoušíte nějaký svetr nebo bundu apod. A tak jsem se docela bála, jestli mi oblečení bude sedět a jak bude vypadat. Znáte to každé oblečení vypadá na internetu a ve skutečnosti jinak.

Chtěla jsem určitě nějaké džíny, protože jsem trochu třídila šatník a dost jsem jich vyhodila.
Bohužel je už na eshopu najít nemohu, ale stály 279,-


Docela jsem se bála, aby mi džíny seděly a aby byl dobrý materiál. Vše je splněno a já jsem s nimi moc spokojená. Velikost je to S. 

Jako další jsem si vybrala dámský svetr s všitou košilí. V poslední době je to docela trend a mě to se velice zalíbilo a vypadá to moc pěkně. Moc se mi líbila i ta hnědá barva. Já jsem zvolila tmavě šedou melanž. Velikost to je S, skvěle sedí akorát ten materiál mi přišel trochu "kousavý" ale snad už to bude v pohodě. A cena byla 199,-




Pak jsem se rozhodla, že si objednám ještě svetr. Tady jsem taky brala velikost S, ale bohužel je mi trochu větší a mám to jako spíše oversize. :D Ale nechtělo se mi to posílat zpět a měnit to za XS. Zvolila jsem černou barvu (na fotce eshopu ji mají spíše takovou šedou). Svetr stál 249,-






Zboží jsem objednávala v úterý a dorazilo mi v pátek, takže to bylo rychlé. Poštovné 59,- a já jsem si to nechala zaslat za na dobírku za 29,-. Balíček mi přivezl kurýr, ale trošku jiný než jsem čekala a trochu i jiné auto, ale to byste museli vidět na vlastní oči. :D 

Byla jsem spokojená, tak třeba ještě někdy zase objednám. :) 

Co vy a eshop ? Vyzkoušeli jste ? :)


Komentáře

  1. Lidl má super akce! :) Já si jednou v obchodě kupovala tepláky, ale fakt je blbý, že se to nedá vyzkoušet :/ Na eshop jsem koukala a vybrala jsem si tam multifunkční posilovač :), tak snad si ho i koupím :D. A na ty svetry jsem oba koukala a jsou pěkný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) .. tak to zní taky super na ty věci na cvičení se taky musím mrknout :)

      Vymazat
  2. Tak ten svetr s límečkem je super, ten musím mít! Jinak já mám z Lidlu pár kousků, ale kupovala jsem je ještě v době, kdy je člověk mohl koupit jen na prodejně :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona to prodejna je trošku na jednu stranu i lepší člověk to aspoň vidí :)

      Vymazat
  3. ten svetr s tím límečkem je hrozně hezký!!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Zaregistrovala jsem, že má Lidl eshop, ale zatím s tím nemám zkušenost. Jinak ten svetr s límečkem mám, je fakt, že je ze začátku trochu kousavý, ale až se vypere, bude to zas jiný :) jinak mě občas mrzí, že mají oblečení krásně nafocené a realita je občas někde jinde, stejně tak i velikosti ne vždy sedí.. ale za tu cenu.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně.. úplně s tebou souhlasím.. na fotce to je jiné a ve skutečnosti taky a velikosti bohužel taky :/ ale za tu cenu to jde :)

      Vymazat
  5. Super věci sis pořídila, já moc v Lidlu nenakupuji, ale něco od nich taky mám :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Od dob e-shopu je super, že člověk nemusí stát frontu před obchoďákem, když jsou v Lidlu akce, aby se na něho dostalo. Já mám oblečení Esmara docela ráda, poměr kvalita/cena se mi zdá fajn.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat