Nákupy v Primarku

Přeji vám krásný večer,

ačkoli dneska moc krásně nebylo, ale co bychom chtěli na konci listopadu. U nás dneska skoro celý den prší a je takové depresivní počasí. Mě není zrovna nejlíp. Bolí mě hlava a cítím se nějak divně, takže doufám, že nebudu nemocná. To by mi ještě scházelo.

V sobotu jsme s kamarádkou jely do Primarku. Měly jsme to takový menší zájezd, kdy nás jelo asi 10 lidí. Jeli jsme do Rakouska kousek od Vídně (G3 Shopping Resort Gerasdorf). Cesta nám trvala asi 4,5 hodiny a jeli jsme autobusem. Můžu vám říct, že lepší asi autem, kdy si člověk udělá své pohodlí a zastávky po cestě jak chce.




Jelikož byl v pátek svátek, tak už ten den tam bylo prý údajně narváno. Samozřejmě každý nakupuje na Vánoce a na zimu. A já jsem tak trochu naivně doufala, že v sobotu tam tolik lidí nebude. Ale to jsem se pěkně spletla. Lidí tam bylo jak ... (asi možná víte co chci říct, ale sprostá nebudu :D). Všude jsem slyšela skoro jen samou češtinu. Lidi se rvali, přetlačovali a nebylo se pořádně kam hnout a když jste se na něco chtěli podívat, tak to bylo na delší dobu. Věděla jsem, že tam bude hodně lidí, ale až takhle jsem nečekala. Nedalo se bohužel ani nic vyzkoušet, protože tu frontu byste opravdu stát nechtěli.



Chtěla jsem si toho přivézt víc, ale snažím se šetřit na dárky k Vánocům a na nový telefon. Takže jsem si vybrala jen pár věcí a bohužel mě rozčilovalo i to kolik lidí tam je a nějak jsem na to neměla nervy a sílu. Nejlepší by bylo tam jet někdy ve všední den, kdy je většina lidí v práci. 

Koupila jsem dvě pyžama, džíny, svetr, přítelovi tričko a pak asi 12 kusů spodního prádla, které na fotce neuvidíte (prezentovat to tu nechci.) 



Obyčejné rifle ve velikosti S, které stály 8 € . Sedí mě skvěle, ale je to takový obyčejný materiál, tak uvidíme jak dlouho vydrží.

Šedivý svetr, který se mi moc líbil a na zimu se vždycky hodí. Opět velikost S a stál 13 €
Pyžamo do kterého jsem se zamilovala. Příjemný materiál a na Vánoce jako dělané. Ta barva je úžasná a cenově stálo 10 €



Triko s dlouhým rukávem na spaní, které stálo 5 € a je to velikost S
K tomu jsem si vybrala kalhoty taky velikost S a stály 6 €
A tričko pro přítele stálo asi 3€

Celkově jsem tam nechala 68 €



A co vy navštívili jste někdy Primark ? Poku ano, kde a jak se vám tam líbilo ? :)

Mějte se krásně ! :) 






Komentáře

  1. Primark jsem navštívila v německu v berlíně a dvakrát v drážďanech a upřímně to nesnáším :D tolik lidí, oblečení se valí na zemi a ještě v berlíně se nedalo ani dýchat.
    Ale máme v plánu jét do drážďan, ale nevím kdy, tak se určitě mrknu i do primarku. Ale závidím Rakousko, tam bych chtěla taky vyrazit nakupovat ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný článek. Do Primarku bych taky jednou chtěla, máme ho asi cca 1 hodinu cesty od našeho města, ale známá mi říkala o dlouhých frontách a kvůli tomu nakonec celý nákup vzdala, tak ještě váhám.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké kousky :) v Primarku už jsem párkrát byla a vždycky jsem si něco vybrala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Primark jsem ještě nenavštívila, ale mám na něj zálusk! Ráda bych příští rok jela s přítelem do Dráždan na pár dní a tam se i skočila do nej podívat :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni, ale spíše tak aby tam nebylo tolik lidí :D

      Vymazat
  5. Pěkné věci sis vybrala. Věřím, že tam bylo strašně moc lidí :D Já jsem byla v Primarku několikrát, ale pouze v Británii. Nakupuje se tam docela dobře.
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak asi tam nebylo tolik lidí a byla jsem tam i v dobrý čas :D což tiše závidím :D :)

      Vymazat
  6. Tak tomu věřím že tam bylo hodně lidí. Ono je to děsné už několikátý víkend za sebou. Takže se nákupním centrům snažím vyhýbat. Nemám ráda tolik lidí na jednom místě :D Ale nakoupila jsi dobře, moc pěkné oblečení. Taky si musím něco pořídit :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) vid, taky se snažím tomu vyhnout jenomže potřebuji nakoupit ještě dárky :D

      Vymazat
  7. Myslím, že sis vybrala krásné kousky, které určitě vynosíš :) Já byla v Primarku už několikrát, naposled v září v Berlíně a nevím, pro mě už Primark ztratil to svoje největší kouzlo :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) .. jasný no, to já tam byla poprvé, tak nevím jaké kouzlo to mělo předtím

      Vymazat
  8. Pěkné kousky :) já navštívila Primark už několikrát (v Drážďanech, ve Skotsku, Londýně...), v prosinci se s přítelem chystáme do Amsterdamu, tak už se těším, jak si v Primarku zase nakoupím :) :D jen nemám ráda ty hromady lidí tam :D

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, v Amsterdamu tam se chci taky podívat, ale ne jen do Primarku :D :)

      Vymazat
  9. Taky jsem nedávno navštívila obchod Primark Vídeň a bylo to vážně super. Byla jsem tam poprvé, takže jsem nevěděla co od toho čekat. Samozřejmně že vím,že na to lidé z Česka pořádají nálety, ale že tam mají až tolik oblečení a za tak suprové ceny jsem vážně nečekala. Domů jsem odjížděla se čtyřmi plnými taškami, takže vážně spokojenost! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat