Maska na ruce Sephora

Přeji vám příjemný start do nového týdne,

za chvilku máme konec listopadu a přijde prosinec na který se moc těším. Mám ráda to kouzlo Vánoc, různé trhy, trdelník, svařák, světýlka, cukroví, sezení s rodinou, kamarády. Taky se těšíte ?


Dneska si dáme takovou menší recenzi. V nějakém časopise byla maska na ruce od Sephory. Jsou to rukavice, které jsou napuštěné a nestékají. Jsou různé varianty. Avokádová maska, která vyživuje a je regenerační. Arganová maska je proti stárnutí a sjednocení pleti. Maska s aloe vera ultra hydratační zkrášlující.



Já jsem měla tu arganovou. Když sáček otevřete čekají na vás dvě bílé rukavice, které jsou napuštěné maskou. Nasadíte rukavice na ruku a necháte je po dobu 15 minut působit.  Po 15 minutách jsem rukavice sundala a ruce mi krásně voněly. Byly jemné, hydratované a příjemný na dotek.

S maskou jsem byla spokojená akorát za mě je maska trošku dražší, takže bych si ji běžně asi nekupovala. Cenově vyjde okolo 120 ,-



Kupujete něco v Sephoře ? :) 



Komentáře

  1. tak něco takového vidím prvně :O :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych to asi taky neobjevila nebýt toho časopisu. :D :)

      Vymazat
  2. Na tuto masku jsem dělala recenzi a měla jsem jí asi cca 2x, ale ne tuto ale s aloe vera :D. Ale kdybych tu masku nedostala od ségry, tak bych si jí sama nekoupila :D.
    Jinak taky se moc těším na prosinec! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bežne v Sephore nenakupujem, ale toto ma zaujalo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam taky nenakupuji, já tohle měla v časopise no, na mě je to trošku dražší kosmetika :D :)

      Vymazat

Okomentovat