Jaký byl pátek třináctého ?

Přeji vám krásné ráno,

dřív jsem na ty pátky moc nevěřila, ale když se mi párkrát stalo pár věcí, tak jsem se pak docela bála, co se zase bude dít. Jednou se podařilo ztratit mobil ve sněhu (naštěstí jsem ho našla), ale ten strach, že bych musela vysvětlovat rodičům, že nemám telefon nebyl moc příjemný. Určitě se mi stalo ještě něco, ale už se to nějak moc nevybavuji.


Za to tento pátek si budu pamatovat. Chystala jsem se zrovna za přítelem, že si uděláme krásné odpoledne, když bylo tak pěkné počasí. Jenomže pár minut před odjezdem nám řekli zedníci, co u nás dělají fasádu, že tady v naší ulici někdo přejel kočku (Asi vážně nikdy nepochopím takové lidi, kteří něco přejedou a ještě ujedou pryč - ano stát se to může, ale pokud už se něco takového stane, tak se zajímám o to, co jsem přejela, když zajedete člověka, tak taky ujedete ? - Ano někteří bohužel ano.) Začala jsem se zajímat, jestli to nebyla naše kočka, ale ta to nebyla. Našla jsem ji ležet u nás u plotu u popelnic, bylo to ještě malé kotě (nemám zdání jestli ji tam někdo hodil nebo se tam nějak doplazila sama). Tak jsem poprosila taťku jestli bychom nezajeli k veterináři.


Zajeli jsme tam jenomže jako naschvál tam zrovna nikdo nebyl, tak jsme museli čekat. Dopadlo to tak, že nám dala kontakt do jiného města a že si myslí, že má zlomenou nohu a zrovna v místě nad kolenem. Na konec jsme museli jet úplně pryč a tam nám zjistili, že musí tedy na dvě operace. Řekli nám kolik by to stálo a taťka se na mě podíval a říká "Tak co jdeme do toho ? Zaplatíme to na půl ? "
Začala jsem brečet, protože mě to od taťky neskutečně potěšilo a řekla jsem, že s tím souhlasím.

Pan doktor ji odoperoval a ještě ten den tam taťka pro ni jel. Dostává antibiotika a snaží se trošku už i chodil sice to ještě moc nejde, ale já pevně věřím, že se to povede. Rozhodli jsme se, že si i nejspíš necháme, protože se k ní nikdo nehlásí a my si myslíme, že je od sousedů, ale ty nám řekli, že jejich není, ale spíše si myslíme, že jakmile zjistili, že ji někdo přejel, tak s ní nechtěli mít už nic společného.

Dneska s ní máme jet na kontrolu, tak uvidíme. Doufám, že bude v pořádku a že jsme ji zachránili život. Jen by to chtělo ještě vymyslet nějaké jméno. :D :)



A jaký byl váš pátek třináctého ? 

Komentáře

  1. Panebože <3 to je pěkný příběh! <3 jste fakt úžasný, že jste zaplatili operaci pro kočičku!
    Můj pátek 13. byl že mi ujel autobus a čekala jsem na další hodinu a byla mi zima :D... ale pak jsem aspoň jela na nákupy :D, abych si zlepšila náladu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :) takového komentáře, co mi tu píšete mě moc potěšily :)
      Nákupy vždycky zlepší náladu :D mě ujel bus taky několikrát, když jsem dojížděla do školy, ale ne mojí vinou - pan řidič jel dřív :D

      Vymazat
  2. Jéé, to je tak moc hezké od tebe!! Fakt úžasná povaha :) já akorát měla problém na laboratořích ve škole, ale jinak všechno v pohodě :)

    https://wantbefitm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. pre mna to bol ako kazdy den, ani som si nevsimla, ze je trinasteho :D
    co sa tej macky tyka, tak fakt mas moj obdiv, ze si sa takto o nu postarala.

    OdpovědětVymazat
  4. Jee tak to je super. Sice je smutné, že ji někdo přejel a ujel, ale je hezké že jste ji zachránili. Aspoň měla štěstí při pátku 13. Jste moc hodní a určitě si ji nechte a pojmenujte ji nějak originálně, aby to souviselo třeba s tím pátkem 13. Klobouk dolu před Vámi. Málokdo by tohle udělal :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc, takový komentář mě potěšil. :)

      Vymazat

Okomentovat