Fotky z oslavy a dárky

Krásnou neděli vám přeji,

venku to ale moc krásně tedy nevypadá a já právě ležím v posteli s tím, že už mi někdy od čtvrtka nebo od kdy není dobře. Rýma, kašel, bolení hlavy, ale ještě jdu do práce až do středy, takže si moc neodpočinu. Tohle počasí mě štve. Já prostě nemám ráda, když prší a je zima. Na mě tohle počasí nepůsobí dobře a ještě vždycky nastydnu. A proto miluji léto, jaro a prostě teplo. :D

Dneska jsem se rozhodla vám sem dát pár fotek z oslavy, ale moc jich nebude, protože rodinu zveřejňovat moc nechci. A uvidíte i co jsem dostala. :)

Především vám musím ukázat ty růže, které byly opravdu nádherné a neměly chybu ! Taková kytice mě velice potěšila a já vím, že je to jen chvilkové o to víc mě to mrzí, ale byla to prostě nádhera a to jak mi to přítel předával, tak to si budu pamatovat celý život. :)












Vidíte tam tu slzu ? :D A že jich bylo, nebyla jediná.





Dostala jsem opravdu krásné dárky. Přála jsem si hlavně smoothie maker, který jsem taky dostala. Dostala jsem nádherné květiny, plno čokolád, nějaké peníze a krásný zlatý řetízek s písmenem M. :) 
Opravdu nádherné dárky a ještě hezčí večer s rodinou, který jsme si užili. :)







Komentáře

  1. Tak ta kytice je fakt nádherná, tu ti závidím :) opožděně všechno nejlepší! :)

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
  2. No vypadá, ze teď je každý nemocný nebo spíš nachlazený, taky mám rýmu a minulý týden mi bylo šíleně :/. Ty růže, jak jsem už jsem psala minule jsou dokonalé :)) i ten řetízek s M :) a opožděné všechno nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) ono to období asi bez nemocí nejde :D

      Vymazat
  3. Pěkné dárky jsi dostala. A ta kytice? Ta je úžasná. Už jsem na ní koukala na instagramu a pořád ti tiše závidím, jelikož takhle obrovskou kytici jsem ještě nikdy nedostala a asi ani neviděla na živo :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  4. tiez neznasam, ked je zima, ovela radsej mam teplucko, tak snad uz dojde babie leto, aby som si este uzila tie posledne luce slnka pred sivou a chladnou zimou. prajem ti skore uzdravenie, mne sa zatial este nepodarilo ochoriet, ale myslim, ze ma to tak o mesiac skoro urcite caka :D
    ta kytica je naozaj krasna, v poslednom case mam velmi rada modru, takze tie modre ruze povazujem za naozaj prenadherne <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) moc teplíčka už nebude bohužel :(

      Vymazat
  5. ta kytice je fakt obriiii :) a smothie maker mam podobny dokonce! je super, jednoduchy, dobre slouzi a nebyl tak drahy, spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  6. Růže jsou opravdu krásné. :) Ale nesmutnila bych tolik, jednoduše bych si je nechala usušit a pořád by zdobily dům. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat