Co je nového ?

Přeji vám krásný a snad i klidný večer,

poslední článek jsem napsala někdy před 14 dny. Za tu dobu, co jsem se neozvala se toho dost stalo. Bohužel dost špatných věcí u kterých bych byla radši, kdyby se nikdy nestaly - ale to by nebyl život, aby nám nepřichystal nějaké rány do života, díky kterým jsme pak silnější. Ani vlastně nevím, kde začít ? Možná tím, že jsem na začátku září psala didaktický test z češtiny. Řeknu vám, že větší nervy jsem snad nikdy neměla. Mě bylo tak špatně - nedokázala jsem nic pořádně jíst, nemohla jsem ani spát a už jsem se nemohla ani soustředit na učení. Prostě jsem nemohla kloudně fungovat, jak jsem byla nervózní - pro ty z vás, co to o mně nevíte, tak jsem velice stresový a nervový člověk, který se nervuje kvůli každé prkotině. A věřte mi, že tyhle vlastnosti na sobě opravdu nesnáším.

PS: Fotky jsou takový mix všeho. :) 



Tenhle dort jsem dostala opožděně k narozeninám a abych se rozptýlila před češtinou.


Abych to zkrátila, tak ke konci testu mi i docházel čas, takže jsem musela něco zakroužkovat, takže moje pocity po testu ? Šílené, špatné a pocit, že to dobře dopadne ? Tak ten u mě nenastal. Výsledky jsem věděla až za týden. To čekání než půjdete psát test a čekání než přijdou výsledky bylo to nejdelší čekání na jednou vám přijde, že se čas zastavil a posouvá se jen lehce dopředu. Bylo to jasné. Neudělala jsem to. Ptáte se o kolik ? Pamatujete si, jak jsem vám psala, že jsem to neudělala na jaře o 4 body, tak můj zlý sen se vyplnil i na druhý pokus. Ptáte se jestli je to vtip ? Ne, není to vtip je to jen krutá realita.

Samozřejmě jsem to obrečela. Byla jsem z toho dost špatná, ale snažila jsem se myslet pozitivně, i když v tu chvíle to prostě nešlo. Občas si říkám proč se to stalo zrovna mě, ale jak se říká "Všechno zlé je k něčemu dobré" - tak já chci jen vědět k čemu tohle bylo dobré a doufám, že za to jednou budu ráda.

Ještě než jsem věděla výsledky (vrátím se trochu zpět), tak mi přijel brácha z Kanady, kde byl rok, ale zítra opět odjíždí na další rok - tak trochu mu i závidím :D. Víkend jsme strávili na městských slavnostech, kde vystupovali Mandrage a bylo to skvělé ! :) Druhý jsme chtěli jít na posvícení, ale bylo tak šeredně, že jsme to jen prošli a šli zase pryč. Přítel ten den měl hrát fotbal, tak já byla u babičky s dědou, když mi najednou přišla zpráva, jestli bych nemohla přijít na hřiště, že se mu stalo něco s kolenem a má ho nateklé. Tak já uháněla, abych byla co nejdřív u něj. Jeli jsme do nemocnic a tam mu dali ortézu a berle s tím, že nevědí, co s tím má, že musí počkat týden a pak přijít na kontrolu. Přišli jsme a obávali se toho nejhorší. Musí na artroskopii, kde mu zjistí, co s tím má. Je to taková "operace". Takže ten strach je veliký, i když to přece "nic" není.



Mikina z Kanady od bráchy


Teď o víkendu jsme měli oslavu narozenin. Slavili jsme taťkovi a moje, které jsem měla na konci července a ještě jsme s přítelem slavili 5 let. Skvělá oslava a hlavně nádherné vzpomínky a dárky, které jsem dostala, ale hlavně ten pocit trávit s rodinou je k nezaplacení. - Co jsem dostala vám ukážu v nějakém příštím článku.

Ale čím se musím pochlubit je, že jsem dostala 100 růží od přítele. Já tušila, že dostanu růže, ale že jich bude 100 ? Já myslela, že snad zbláznil a brečela jsem, jak malá, když jsem to viděla. To byla opravdu nádherná chvíle, kterou si budu pamatovat navždy a v přítomnosti rodiny. :)

Nejlepší jídlo

Překvapení pro něj. ♥


Dneska jsem se trochu rozepsala, ale abyste věděli, jak se zhruba mám a co se dělo. Snad se časem vše zlepší a bude líp. Jak se říká "Aby mohlo být líp, musí být hůř". Na vaše komentáře odepíšu, ale asi až déle. :)

Mějte se krásně a hlavně, jak se říká, když nejde o život jde o hov.. (sami víte :D)





Fotek uvidíte ještě víc - nebo jste mohli vidět na insta. :)




Komentáře

  1. Sto rruzii? Masakr! :D dodateccne vse nnej k narozzkkkam :) a coje to za tesst co pisess? Mmrzii me ze to nevyslo :( jinak jsem taky desnej stresar :/

    OdpovědětVymazat
  2. S tím didaktickým testem je mi to hrozně líto :(. Já měla šílené nervy, takže úplně chápu, vůbec jsem nejedla... ale dopadlo to dobře naštěstí i s vysokou. Tak budu držet palečky určitě na jaro !! :).
    A ty růže?????? ještě modrý? Jsou naprosto dokonalý!!!! 5 let je krásný číslo :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak koukám, že jsi na tom v nějakých věcech podobně, jako já. Tento rok maturita a 20 let. Já měla narozeniny 15. září. 100 růží jsem sice nedostala, ale dostala jsem nádhernou květinu :) Ty růže vypadají božsky. :) Sushi jsem ještě nikdy neměla.
    Bráchu vídáš tak krátce koukám :D Ale taky bych se někam podívala... Kanada zní fajn :D
    No nic, měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každá květina je nádherná :) .. sushi určitě zkus :D je to dobré , sice ti to asi hned nebude chutnat, ale je to výborné .♥ :)

      Vymazat
  4. Opožděně všechno nejlepší k narozeninám a gratuluji k neuvěřitelnému pětiletému výročí s přítelem.

    Zároveň ... je na nic, když se člověku něco takto nevydaří, ale může ti to ukázat, že ta škola opravdu není všechno, i když se tak možná tváří. Samozřejmě, vzdělávat bychom se měli všichni :D, jen se hlavně nezbláznit z toho, že jednou nebo dvakrát něco nevyjde, život se nezastavil. :) Budu držet palce, ať platí do třetice všeho dobrého.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :).. moc krát děkuji za podporu a jak píšeš škola není všechno a já věřím, že to vyjde do třetice.. hold jednou přijdu na to k čemu mi to bylo dobré :)

      Vymazat
  5. S tým testom ma to mrzi, verim, ze sa to nabuduce uz podari. A vacsinou to naozaj byva, ze vsetko zle je na nieco dobre, takze ti to do zivota priniesie isto aj nieco fajn :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) .. to je pravda, jednou zjistím k čemu to bylo dobré :)

      Vymazat
  6. wooow tá kytica je prekrásna! :)) Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Dodatečně všechno nejlepší k tak krásnému věku! :) Ty růže jsou nádherné - taky doufám, že k dvacetinám takové dostanu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty růže jsou nádhera! :-) Dodatečně vše nejlepší ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ako hovoríš, všetko zlé je na niečo dobré a časom možno prídeš na to, že pre teba má život inú cestu. Kvety sú prekrásne, určite to bol krásny darček. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat