Můj oblíbený sprchový gel s vůní kokosu od Yves Rocher

Krásnou neděli, 

konečně se zase trochu udělalo tepleji sice ne o moc, ale aspoň trochu. Když už mám teda to odpoledne volné. :D :)

Dneska jsem se rozhodla vám ukázat svůj oblíbený sprchový gel od značky Yves Rocher, který už jste tu mohli zahlédnout.



Jelikož jsem si tuto značku oblíbila, tak ani tento sprchový gel není výjimkou. Značku mám ráda především kvůli obalům, které jsou vždy nádherné a na první pohled zaujmou a díky jejich vůním. Ráda od nich používám sprchové gely, peelingy na tělo a nebo jsem zkoušela i balzám na rty ( ten vám někdy taky ukážu) a také šampóny a teď testuji odličovač očí s chrpou, který mi byl doporučen. :) Takže určitě tuto značku nevidíte naposledy.



 Sprchové gely seženete okolo 69,- a balení má 200 ml je to sice trošku dražší, ale já si občas udělám tu radost a koupím "dražší" :D . Gel nádherně voní ještě po tom co vylezete z vany. :) A předem upozorním, že vůně chvíli vydrží. Na víc je krásně krémový a podle mě i trochu vyživující, mám po něm krásnou pokožku. :)


A co vy a značka Yves Rocher ? :) 

Komentáře

  1. Yves Rocher mám naozaj rada, majú príjemné produkty. :) Kokosovú radu zbožňujem a aj tento sprchový gél patrí k mojim najobľúbenejším. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já pár výrobků měla a byla jsem celkem spokojená. Teď mám peeling s meruňkou a je dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja som na tom s Yves Rocher tak, ze sama pre seba si odtial nic nekupujem, iba obcas pre kamaratky. vtedy tam zajdem, vsetko ovoniam a vacsinou sa rozhodnem pre nieco z novej limitovanej edicie. tento kokosovy gel som tusim este nikdy nikomu nekupila :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá dobře, jsem docela ujetá na voňavé sprchové gely, tak ho zkusím :D :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat