Čím čistím své tři oblíbené štětce a na co je používám

Krásný večer vám všem,

dneska jsem se rozhodla vám ukázat tři oblíbené štětce, které mám od Petry Lovel hair. Tenkrát jsem je kupovala v nějaké akci, takže už si cenu vůbec nepamatuji. Bohužel, byl to výprodej a nevím jestli jsou ještě někde k sehnání. Buď drogérie a nebo internet. Zkuste se mrknout pak na internet. :)

Musím říct, že já si používám štětce na co chci. :D Vždycky když se mi s nimi dobře pracuje, tak je používám i na to co tam není napsané. :D

Takže ten první černý B02 je vhodný na pudr, na bronzer nebo i na tvářenku. Štětce mají dřevěnou rukojeť, syntetické štětiny. Péče o ně se doporučuje jemný šampón, dle potřeby ve vodorovné poloze nebo svislé. Neměla by se namočit kovová a dřevěná část. Já osobně používám štetc na bronzer nebo tvářenku. :)



Druhý štětec je ten bílý ten větší B55. Převážně je vhodný na make-up nebo pudr. Občas jsem ho používala na make-up, ale spíše ho používám na bronzer nebo tvářenku. Opět platí stejné zacházení a mytí jako u předešlého. :)

Malý štětec M65. Štětec má plochý zkosený povrch. Je ideální na nanášení korektoru nebo na oční bázi. Já ho používám jako korektor a nebo i na nanášení očních stínů. :)

Se všemi štětci jsem moc spokojená. Jsou všechny krásně hebké a jemné, takže se s nimi na pleti příjemně pracuje. Nic mě nedráždí, nelechtá. Skvěle vše zpracují a "rozmažou" . :)


Dříve jsem používala na mytí štětců jemný šampón nebo sprchový gel. Pak bylo haló okolo tohoto Ebelin čističe. Tak jsem neváhala a vyzkoušela jsem - především velice pěkně volí, takže štětce jsou pak krásně voňavé. Štětce skvěle umyje a dostanu z nich skoro vše (bohužel jsem lenoch a nečistím je tak často, takže bohužel už nejde vše smýt, ale kdybych je čistila častěji, tak věřím, že jsou skoro čisté). Seženete ho v DM a cena se pohybuje okolo 100 ,- za mě super pomocník ! :)


A co vy ? Používáte štětce ? Jaké ? :)

Komentáře

  1. Super článek, akorát jsem ráno přemýšlela nad tím, že by mé štětce potřebovaly vyčistit :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D vidíš to :D to já nad tím přemýšlím často (ale lenost vládne a vítězí :D)

      Vymazat
  2. Když už o tom tak mluvíš..štětce jsem si neumyla asi tak půl roku(já vím, fuj). Jinak štětce občas taky používám, jak chci, zvlášť na oči, ale snažím se následovat příkladu :D

    OdpovědětVymazat
  3. vyzerajú super, ebelin nepoužívam, používam iný prípravok na ich čistenie! :). inak super článok!

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  4. Ebelin čistič mám doma také, ale jak říkáš ty také mi neumyje vše. Proto ho používám jenom při nejvyšší nouzi na "velké" čištění používám antibakteriální tuhý čistič od Makeup revolution, který je skvělý a já si ho nemůžu vynachválit.
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak na ten čistič si brousím zuby už děsně dlouho, ale pořád jsem si pro něj nedošla, takže je myju klasicky šamponem. S používám štětců jsme na tom podobně. Používám jich pár a tak různě na co se hodí. Popravdě ani nevím na co se některé z nich používají :D
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám pět štětců od EcoTools. Na korektor, tvářenku, oční stíny, oční linky a řasy a obočí. Umývám je jen vodou. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značku neznám, ale mrknu když nějaké budu potřebovat, ale já si asi vystačím s tímto :D :)

      Vymazat
  7. Thank you so much for your comment on my blog. :) I will look at your blog . :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já si vystačím se dvěma. Mám jeden na oční stíny a druhý, který je původně na makeup, ale nanáším s ním pudr, jelikož makeup nenosím a korektor zapracovávám prsty :)
    A pak mám ještě takový štěteček napůl s kartáčkem, používám ho na obočí ^^
    Štětce čistím jednou za týden (alespoň se snažím) a používám takové jemné mýdlo, zatím mi přijdou v pohodě :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat