Spotřebováno za měsíc červen

Krásný večer,

dneska už je mi trochu lépe. Tak doufám, že se to zlepší. :) Ještě zítra a pak mám v pátek volno, tak to doufám nějak vyležím. :)
Červen už je za námi a já si pro vás připravila spotřebováno. :)

Balea maska na obličej
Skvělá hydratační maska. Taková ta jak si dáte na obličej a je vám vidět jen pusa a oči. :D Trošičku strašidelná a přítel se mě i lekl. :D Maska je napuštěná nějakým mlékem, které krásně hydratuje pokožku a je pak krásně hydratovaná. Za mě super maska !! :)

Avon pěna do koupele
Už je to několikáté balení. Opět mám na vaně další. Prostě skvělá pěna za super cenu a mají různé velikosti a vůně. :)

Dermacol jemně čistící gel
Za mě super. Byl s vůni aloe vera a nebyla to nějaká přehnaná vůně. Voněl jemně. Neštípal v očích. Krásně odlíčil a pleť byla čistá a nebyla vysušená. :)

Recenzehttp://my-life-myrules.blogspot.cz/2017/04/jemny-cistici-krem-od-dermacolu.html



Essence pásky na černé tečky
Bohužel tyhle byly k prdu. Vůbec mi nemohly, neviděla jsem sebemenší zlepšení. Takže za mě ne. Někdo mi říkal, že od Balei jsou super. :)

Yves Rocher sprchový peeling
Miluji jejich obaly a jejich vůně. Za mě mají nejlepší sprchové peelingy a i sprchové gely. Určitě si zase pořídím nějaký peeling nebo gel ! :) Cena kolem 90,-


Avon šampón na objem
Mám jemné vlasy, takže jsou často bez objemu. Šampón moc pěkně voněl avšak žádný objem se nedostavil. Nepřijde mi, že by nějak pomáhal. Takže za mě prostě ne. Ale ono na objem asi nic nezabírá. Nebo o něčem víte ? 

Nivea sprchový gel
Nivea má skvělé gely, které krásně voní a poskytnou pokožkou hydratovanou. Za skvělou cenu tolik muziky. :D Pro suchou pokožku je to ideální.

Tetesept "pěna" do koupele
Už jednou jsem to zkoušela a bylo to super. Krásně to voní, miluji vůni kokosu. A je tam toho dost, tak to můžete použít na 2x. :) Pokožka byla skvěle hydratovaná opět doporučuji suché pokožce.

Balea pěna na holení
Za mě mj jedny z nejlepších pěn na holení. Líbí se mi jejich balení, které je pěkné a roztomilé. Opět hezky voní a bohatě mi stačí a cenově jsou taky velice přijatelné. :)


Co jste vypotřebovali vy za produkty ? :)



Komentáře

  1. Tyjo, to docela spotřebováváš:D já se moc nemaluju a sprcháč mi vydrží přes měsíc, takže moje spotřebovávání je tak třetinový:D. Co se produktů týká, tak jsi mě docela nalákala na ten Dermacol čistící gel, protože já dřív měla od Oriflame něco, co odličovalo ve sprše (což je pro mě naprosto ideální), ale už to nevyrábí tak asi kouknu po tomhle:). A s Yves rocher musím jen souhlasit! Peeling jsem od nich neměla, ale jejich sprcháče naprosto miluju a vydrží neskutečně dlouho:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já jsem si zrovna říkala, že toho tento měsíc moc nemám :D :D tak nic teda. :D

      Vymazat
    2. Já bych tohle spotřebovala tak za půl roku podle mě:D.

      Vymazat
  2. Souhlasím tady s Barčou, já mám také poměrně malou spotřebu :D Nicméně, tu pěnu na holení mám taky a nemůžu si ji vynachválit! Nemám po ní žádné pupínky ani podráždění ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, ta moje spotřeba oproti tvé je docela malá :D sprcháče od Nivea mám taky ráda, krásně voní. Ale jinak nejčastěji spotřebovávám věci od Playboye, mám ráda ty vůně. Laků na vlasy a antiperspirantů, toho je asi největší moje spotřeba :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak já si říkala, že toho mám málo :D tak jsem asi nějaká divná :D :D

      Vymazat
  4. Já hledám něco na černé tečky a zkoušela jsem i ze sephory a podle mě výsledek žádný :) ale od Balei jsou super pěny na holení :). Já spotřebovala asi jen sprcháč a šampón za červen :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já už u sprcháčů nemám takovou spotřebu, koupila jsem si mycí houbu a rapidně se snížila spotřeba. :D Pěnu na holení znám a je super. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám taky Balea masky moc ráda :) A už bych si mohla konečně pořídit něco na ty černé tečky...

    OdpovědětVymazat
  7. Teda tak na ten sprchový peeling jsi mě nalákala! Miluju tyhle věci a ta kombinace vypadá dost slibně! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Súhlasím, Nivea má perfektné sprchové gély, ešte ma ani raz nesklamali :) Inak čo sa týka tých šampónov na objem... Ja osobne mám dosť objemné vlasy aj bez nich, skôr by som niekedy potrebovala ich trochu skrotiť :D ale pamätám si, že som raz jeden šampón na objem vyskúšala a mal na mňa úplne opačný účinok :/ a celkovo som sa o tom rozprávala aj s kamarátkou, ktorá tiež používala šampón na objem a ani jej nepomohol čiže je to asi len blud :D

    OdpovědětVymazat
  9. tu masku od balea zkusím, protože můj obličej v poslední době něco nutně potřebuje :DD
    a ten šampon od avonu taky mamka jednou koupila a totálně useless :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostě jen marketingový tah asi tak bych to nazvala :D

      Vymazat

Okomentovat