Moje péče o ruce a nohy

Krásný večer vám všem,

dneska jsem se rozhodla vám napsat, jak pečuji o své ruce a nohy. Předem upozorňuji, že nemám nějak extra suché ruce a nohy také ne. Jen občas tvrdší paty, ale to snad každý ne ?

Ruce
Měla jsem i nějaké peelingy na ruce a nebo masky, ale mě nepřijde, že to moc pomáhá. Akorát ten peeling nebyl špatný, že ruce po něm byl jemnější, ale moc si na toto nepotrpím. Raději jsem když se můžu namazat krémem. Krémy moc nestřídám, protože jsem si velice oblíbila krémy od Avonu. Mají velice širokou škálu velikostí, vůní a za skvělé ceny. Krém, který má 100 ml seženete klidně za 30 ,- a to je určitě super nabídka. Já jsem si teď nejvíce oblíbila s vůní kakaa, který je obohacen
o vitamín E. Jsem z něj nadšená. Vůně je božská, rychle se vsákne do pokožky a vůně dlouho vydrží. Určitě na nějaké krémy mrkněte. :)



Nohy
Avon patří mezi mé oblíbené značky, takže i zde používám produkty na nohy od nich. Mám ráda tu sadu, kde máte peeling, krém a sprej (často tuto sadu seženete v různých vůní a za 100,- což je skvělá a přijatelná nabídka). Peeling je skvělý není nijak hrubý a je šetrný k nohám. Skvělá vůně a nohy krásně "vydrhne" a jsou pak jemnější a kůže není tolik tvrdá. Pak používám krém, který je tekutý a krásně se vstřebává do pokožky a nohy hezky hydratuje. Zkoušela jsem i krémy od Oriflamu a ty jsou taky super ! :) Měla jsem i krém od Dermacolu, ale ten byl už hutnější a je spíše pro někoho, kdo má sušší pokožku a hodně tvrdé paty. Sprej je pak už poslední věc, kterou používám. Je skvělý na léto, protože je malý a lehce se skladuje v kabelce. Je dobrý, když potřebujete nohy osvěžit a provonět. Za mě super věcička! :)


A co používáte vy ? :)

Komentáře

  1. Ja jsem na peci o ruce a nohyy desna. Ale zas chodim pravidelne na peddikuruu a manikuru (ne vubec ne prooto abych nemusela nic z tohoo delat doma sama :D )

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tip na ty krémy na nohy, ale hrozně to flákám :/ na ruce také používám krémy od Avonu, hezky mi voní :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krémy od Avonu jsou skvělé!:) Pravidelně mám doma aspoň jeden. Teď zrovna vanilkový na ruce, který mám ráda ne jen pro jeho úžasnou vůni:). Bohužel jsem docela lenoch na to, si mazat ruce i nohy každý den, takže je to spíše nárazově když si zrovna vzpomenu. Na nohy mám teď medový od Oriflame, který je také skvělý a nejraději ho používám před spaním po dlouhém postávání na brigádě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky lenoch :D ty nohy a ruce ještě docela pravidelně zvládnu ale tělo ne :D

      Vymazat
  4. Jee na nohy mam od Avonu uplne ty stejne produkty a musim rict, ze avon mi na nohy vyhovuje nejvice :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky ale ani Oriflame nemá špatné produkty. :)

      Vymazat
  5. Upřímně, jediný produkt, který mi od Avonu kdy seděl, jsou právě ty krémy s kakaovým máslem a vitamínem E :D Mám od Avonu denní krém, který je právě z této řady a nemohu si ho vynachválit.

    Jinak já se mažu krémy od Lactovitu nebo kokosovým olejem a pak mám ještě jeden speciální krém z lékárny, na hodně vysušenou pokožku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já naštěstí moc vysušenou pokožku nemám. :)

      Vymazat
  6. Od avonu jsem měla krém na paty :) a jinak jsem si oblíbila krém na nohy od balea, který je po holení a je naprosto super :) a krásně mi hydratuje nohy.

    OdpovědětVymazat
  7. Já používám jenom jeden krém na ruce a toť je vše, úplně nemám potřebu mít víc různých krémů :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Krémy od Avonu jsem měla v oblibě, ale nakonec jsem se vrátila ke klasice a to k Induloně. Ale co mě hrozně bavilo na krémech od Avonu, tak byla hydratace a taky ta vůně :)
    Na nohy mám také sprej, je dobré si občas provonět nohy, kord takhle v létě :D
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu :D Indulona je taky super a klasika jak píšeš. :)

      Vymazat

Okomentovat