10 věcí které o mně možná nevíte

Krásné pondělí vám všem,

už mi je trochu lépe, tak jsem konečně sedla k počítači a píšu vám článek. Jelikož jsem byla přes víkend v práci a i u přítele, takže tam na noťasu netrávím tolik času a spíše se věnuji příteli. Dneska jsem se rozhodla napsat vám něco o sobě. :)

1. Jsem strašný nervák
Ze všeho jsem hrozně nervózní, když jdu někam poprvé, tak mám strašný strach. A při maturitě jsem byla v nervech jako prase. :D Nervuje mě snad každý prkotina. :D Hold jsem po taťkovi.

2. Cpu se sladkým
To by nebyl den kdy bych neměla něco sladkého. Snad každý den si něco dám a když něco nemám, tak mě přepadají chutě na sladké. :D Někdy bych to chtěla omezit.

3. Nedokážu šetřit
Jsem opravdu na tohle hrozná. Když něco chci tak těžko se mi na to šetří. Moje výplata většinou jde pryč. :D Ale chci to změnit, protože potřebuji šetřit na dovolenou, na mobil a na auto. :D A to pro mě je velká výzva. :D

4. Dělám věci na poslední chvíli
Všechny věci do školy jsem vždycky dělala na poslední chvíli a pak jsem si nadávala, že jsem to neudělala už dříve. :D Klasika. :D

5. Nebaví mě vařit, žehlit, prát, uklízet. :D 
Upřímně nevím jestli mě někdy tohle chytne (asi bude muset :D) ale zatím mě to moc nebaví. :D (NEberte si mě nikdo za ženu :D )

6. Neopálím se
Prostě jsem skoro celý rok bílá. :D Mám světlou pokožku a nedokážu se opálit - jen spálit. :D

7. Nemám ráda zimu
Vadí mi, když je velká zima a mám raději teplo (klidně snesu i ty velká vedra, když zrovna jako na potvoru nejsem v práci. :D )

8. Mám ráda fotbal
Hodně holek to moc nemusí, ale já ho přímo miluji. Spíše teda sleduji anglickou ligu, ale někdy se podívám i na českou. :D :)

9. Nemám ráda pivo
Nějak mi prostě nechutná na mě to je moc hořké. :D A jediné co snesu je to ochucené. :D

10. Nesnáším hady
Nemůžu je ani vidět v televizi hnedka mi naskakuje husí kůže a strach. Ani nějaké malé mrňousky ! :D

A toto jsem prosím já. :D :)


Komentáře

  1. 1,2,6,7,9,10.. v tom všem jsme stejné :D Super článek, tyhle osobní mám ráda! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :) a těší mě, že se shodneme :D :)

      Vymazat
  2. Až na trojku a osmičku se shodneme úplně ve všem :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Kromě 6,7,8 vše stejné :D hlavně to nervování, nenávidím to :/ :D máš moc hezký úsměv :)

    OdpovědětVymazat
  4. Až na sedmičku a osmičku bych řekla, že se s tebou téměř shodnu :) :D

    OdpovědětVymazat
  5. 2,3,5, 10 - v tom jsme úplně stejné :-D Jsem ráda, že nejsem jediná! :-) Na fotce ti to moc sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. nervozna som v poslednom case trochu menej, ale asi je to iba tym, ze ma nema co prilis nervovat. aj ked dnes som sa teda dost vynervovala, ked som rezervovala dovolenku v Chorvatsku, co bude moja prva dovolenka bez rodicov. uz teraz mam nervy z toho, ako to vsetko zvladnem :D
    taktiez vsetko odkladam, aj ked casto na sebe badam, ze ak ma nieco bavi a viem, ako to spravit, tak som schopna spravit tu vec aj dva tyzdne dopredu. ale vacsina veci mi nie prilis ide, takze potom zostavaju na poslednu moznu chvilu.
    u mna je uspech, ked som hnedsia iba o tolko, ze to normalny clovek ani nepovazuje za opalenie. proste ked je vidno co i len nepatrny rozdiel medzi castou tela, ktoru som mala pod plavkami a tou, ktoru som mala nezakrytu. ale radsej sa zaryto natieram a neopalim sa skoro vobec, akoby som sa mala spalit a vsetkych okolo potom otravovat, ako velmi ma to pali :D
    zimu neznasam a k pivu si tak akosi pomaly nachadzam cestu, ale stale mi pride az prilis horke.

    OdpovědětVymazat
  7. 1-4, to máme společné :D
    Jinak, překvapivě, mě takové ty věci jako uklízení, žehlení a pečení moc baví, tak nějak to ve mě vypěstovala asi mamka, protože ta to ráda nemá a tak nás už od malička se ségrou učila uklízet.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat