Wishlist - věci které nutně potřebuji

Krásný večer vám všem,

jak se vůbec máte ? Já jsem furt v jednom kole. Z práce do práce a takhle pořád do kolečka. Pokud mi někdo nevymění směnu, tak tam budu až do 18.6. a to pojedu teda 14 dní v kuse, tak uvidíme. Je to celkem makačka. :)

Dneska jsem si pro vás připravila seznam věci, které si chci pořídit během léta, protože je nutně potřebuji. :) Jinak jsem dělala Swap s jednou slečnou, takže až budu doma, tak vám ukážu co v balíčku bylo. :)

1. Plavky
Jelikož mi tamty jsou už malé a hlavně je mám zničené, tak jsem se rozhodla pořídit nové. Mám vybrané jedny v Tescu takové oranžové, tak možná si koupím ty. Taky vás rozčiluje, že musíte kupovat vršek i spodek samostatně ?

2. Mobilní telefon
Jelikož mám u Lenova prasklý displej, tak si budu muset pořídit nový. Stále váhám nad tím jestli iPhone nebo ne. Prosím mátě někdo zkušenosti ? Pište, jak pozitivní tak negativní. Je to docela drahé a chtěla bych rovnou teda nový.

3. Dovolená
Určitě se chceme letos podívat někam k moři, takže proto chodím do dvou prací. :D

4. Kraťasy
Jelikož žádné nemám tak si nějaké budu muset pořídit. :D

5. Boty
Jelikož mi už do těch mých Nike teče, tak si musím koupit nové a to je nemám ani rok ! Takže by se daly ještě reklamovat, ale mám je až z Liberce a to se mi nechce tam jezdit. :D Líbí se mi Air Max. Tyhle dvě barvy jsou boží. Co myslíte? :)


Co máte v plánu vy si pořídit? :)

Komentáře

  1. Skvelý wishlist. Kratasy, ktoré sú na fotke presne mám, no žiaľ mi nesadla veľkosť a čakám na deň kedy sa do nich zmestím. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak plavky už naštěstí mám, akorát mi přijde, že všude v obchodech mají pořád ty samé dokola :D
    Jinak k tomu iPhonu, za mě určitě ano! Nechci aby to vypadalo, že jsem jedna z těch ovcí, které prostě za každou cenu chválí iPhone, ale chtěla jsem ho prostě jednou zkusit, tak jsem si ho koupila. Měla jsem ho asi 3 nebo 4 roky a řekla jsem si, že už jiný telefon nechci. Teď mám od minulého roku nový a až doslouží, tak si dojdu opět pro iPhone. Líbí se mi hlavně na tom ten přehledný operační systém a je to celé perfektně vymyšlené. Už bych se k androidu vrátit nechtěla. Tak jsem zvědavá zda do toho půjdeš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super děkuji za tip. :D Každopádně ti to nepovím a uvidíme podle financí a tak. :) Ale děkuji ! :)

      Vymazat
  3. Já jela nejvíc 12 dní v kuse a to musím říct, že už mi pěkně hrabalo. Jinak dovču a telefon plánuji taky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám právě při vybírání plavek ráda, že si to můžu hezky nakombinovat, ten spodek a vršek :-D

    Jinak iPhone můžu taky doporučit, já osobně ho sice nemám, ale přítel si ho nemůže vynachválit. Skvělý foťák, je z kvalitních materiálů (žádné levné plasty), systém hezky jednotný. Akorát prý iTunes jsou trochu nezvyk, na přetahování písniček a tak, ale to bych asi neviděla jako problém :)

    Těším se na článek o swapu a ať dopadne ta dovolená! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Plavky jsem hledala minuuly tyden a jucchu jsouu mi lonsky :D dovolena nebude nesnasim leto. Boticky jsem si koupila minuly tyden troje :D a mobil mam novje juchuu poo peti letech uz byl potrreba neoteviralo mmi too uz ani email :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat