Oblíbenci za měsíc květen

Krásný den vám všem,

dneska není teda moc pěkně ale mě to vůbec nevadí. Mám odpolední a o víkendu taky. Příští týden má být hezky, tak snad i bude, když mám ranní. :D :)

Jelikož už je květen dávno za námi, tak já tu pro vás ještě mám oblíbence. :)

Katy Perry voňavka
Pokud nemáte rádi sladké vůně, tak toto bohužel nebude nic pro vás. Je celkem sladká, ale já mám takové vůně nejraději. Cenově nevím kolik stojí, protože jsem ji dostala jako dárek. Snad ji ještě někde seženete. :)

Avon odličovací mléko
Tohle jsem také dostala tentokrát vyhrála, takže cenu netuším, ale většinou ho mívají ve výhodné ceně. Musím říct, že je dobré. Odličuji s ním pleť i oči a neštípe mě a ani nevadí nijak mé pleti. Pleť hezky odličí a navíc hezky voní. :)

Řasenka Rimmel
Za mě jedna z nejlepších řasenek. Je s vůni okurky, krásně prodlouží řasy, nežmolkuje, nedrolí se, neopadává. Cenově kolem 200,-

Náhrdelník
Bohužel už si asi nevzpomenu odkud ho mám. Možná Orsay ale mám už ho hrozně dlouho, takže si myslím, že na něj nenarazíte. Mám ho velice ráda a často ho nosím do divadla.

Mýdlo od Dermacol
Jelikož mají i sprchové gely, které mám velice oblíbené, tak toto je další oblíbenost. Nádherná vůně, která dlouho vydrží na rukách a nevysušuje. ! Za mě super. :) Cenově 60,- ale dá se sehnat v akci. :)

Sprej na nohy Avon
Tyhle spreje oceňuji v létě, kdy potřebujete nohy osvěžit a aby voněly. Tohle nádherně voní připomíná mi to léto, vodu. Nohy jsou pěkně voňavé. Cenově asi 60,-

Krém na nohy Avon
Skvěle chladí nohy, krásně je hydratuje a pokožka je pak hezky vyživená. Přes léto je to nejlepší pomocník, když furt někde trajdáte v sandálkách. :) Cenově kolem 60 ,- ale já kupovala sadu tří výrobků ještě peeling za 100,-


Co máte rádi vy ? :)



Komentáře

  1. ten náhrdelník mám doma také, jen v černé barvě a nosím ho i klidně jen tak do práce k černému tílku. A také ho už mám delší dobu a nevím odkud je, možná z toho Orsaye :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol má skvelé a voňavé mydlá. Produkty od Avonu sú taktiež skvelé. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle řasenku od rimmelu miluju! :) a k ní ještě mám oblíbenou od too faced better than sex :). A mýdla od dermacolu jsou snad všechny super!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhle řasenku od Too Faced chváli taky skoro každý. :D :)

      Vymazat
  4. Já mám teď asi nejoblíbenější produkty od Biodermy pro citlivou pleť, hlavně antitranspirant. Ten používám stále. :)

    Lifestyle and beauty blog

    OdpovědětVymazat

Okomentovat