Moje péče o pleť

Krásný čtvrtek,

ono teda moc hezky není, ale občas potřebuje zapršet a hlavně aby se pročistil vzduch. :) Dneska jsem se rozhodla vám ukázat, jak se večer starám o svojí pleť. :)


Jako první krok se odlíčím. Někdy se odličuji ve vaně, ale teď momentálně nemám žádný gel na odlíčení. Takže teď se odličuji micelární vodou od Garnier.

Garnier
Za mě je Garnier jedna z nejlepších micelárních vod. Používám už ji poněkolikáté a jsem s ní nadmíru spokojená. Krásně vyčistí pleť, odlíčí, pleť není ulepená, neštípe v očích. No prostě dokonalá micelární voda, která má 400 ml a v akci ji seženete kolem 100 ,- což je určitě super ! :)

Recenze: http://my-life-myrules.blogspot.cz/2017/04/garnier-micelarni-voda.html

Clean&Clear 
Jelikož mám trochu mastnou pleť, tak tento výrobek by měl stahovat z pleti mastnotu. Musím říct, že to pěkně smrdí a měl byl zabraňovat pupínkům. Na tu mastnotu to pomáhá, ale s těmi pupínky moc nevím. :)

Dermacol odličovací mléko
Předem říkám, že božsky voní ! :D Pleť krásně vyčistí, spíše tím čistím jen pleť na oči to moc nepoužívám. Ale za mě je super, pleť je krásně čistá, voňavá. :) Cenově se pohybuje kolem 100,-

Recenze: http://my-life-myrules.blogspot.cz/2017/03/dermacol-proti-akne-odlicovaci-pletove.html

Avon odličovací mléko
Taky super výrobek ten používám i na oči. Krásně odlíčí řasenku a stíny. Je to levný produkt, ale musím říct, že mě mile překvapil. Sama bych si ho nekoupila, ale tenkrát jsem ho vyhrála a asi právem, protože já k němu byla předtím trochu skeptická. :D :)

Lirene krém na pleť
Za mě jeden z nejlepších krémů. Krásně sedí na mojí pokožku a nemám pleť mastnou jako se mi stávalo u jiných krémů. Dobře se vstřebává do pokožky a pleť je pěkně hydratovaná

Recenze:  http://my-life-myrules.blogspot.cz/2017/04/lirene-mastna-plet.html

Krém na oči od Avonu
Má dvě složení jedno je takové gelové a druhé krémové. Jedno je na spodní víčko a druhé na horní. Za mě je fajn, krásně hydratuje okolí oči a neštípe v očích a ani nijak oči nedráždí. :)


Příště vám ukážu peelingy a masky. :)

Co používáte vy ? :)


Komentáře

  1. Micelární vody od Garnieru mám nejradši! :) ten Clean and Clear moc nemusím, vysušoval mi pleť :/ jinak používám od Nivey odličovací mléko na oči a od Dermacolu něco na problematickou pleť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je škoda, že si pridala len jednu fotku. Osobne si myslím, že každý článok si zaslúži viacej fotiek.

    www.lifi.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Micelárnu vodu od Garnier mám tú žltú dvojfázovú a zbožňujem ju. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tu micelárku od Garnieru si chválí skoro všichni :D

    Já teda na odličování používám čisticí ubrousky od značky Balea, pak mám takové tekuté mýdlo na obličej od Mixy a denně se mažu krémy, nejčastěji používám takový s kakaovým máslem od Avonu. Nevzpomenu si teď na vše, protože ty masky a peelingy bych asi nespočítala :D

    Co jsem slyšela, je prý dobré produkty střídat a nezůstávat několik let u jednoho samého :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat