Který telefon si vybrat ?

Krásný večer,

jelikož se mi už nic nechce fotit, tak jsem se rozhodla pro kecací článek. :) Protože už dlouho uvažuji nad koupi nového telefonu, tak jsem se rozhodla napsat článek na toto téma a doufám, že mi poradíte. Jelikož můj starý Lenovo se rozbil (mám tam prasklý displej), tak jsem se rozhodla pro nový.

Jelikož jsem si oblíbila dotykové telefony, tak tentokrát chci opět dotykový. Potřebuji kvalitní foťák, přiměřenou velikost a aby se mi vzhledově líbil, velkou paměť a to by bylo asi všechno. :D Ne opravdu nejsem náročná. :D

Co se týče značky, tak už to je horší. Nemůžu se rozhodnout, kterou značku si mám pořídit. Přemýšlím už hodně dlouho nad iPhonem, ale nevím jestli do něj jít nebo ne. Někdo značku vychvaluje a druhý bohužel ne. Samozřejmě, tak to bylo vždycky a taky bude. Přemýšlím nad novým a nebo že ho od někoho koupím v dobrém stavu. Samozřejmě max 8 000 víc totiž za telefon opravdu nedám a i tak to je pro mě pálka přece jen si ho platím sama a tentokrát si na něj dám tvrzený sklo! Už nechci zažít prasklý displej ! :D Kdo to znáte určitě víte. :)

Co myslíte ? Máte zkušenosti s iPhonem ? Nebo byste mi doporučili něco jiného ? 

Jako další nad kterým přemýšlím je buď Lenovo, protože to které jsem teď měla bylo super a vyhovovalo mi. Nebo ještě nad Huawei a nebo Honor. Nad těmito značkami uvažuji. :)

Ještě jednu věc, chci aby dlouho vydržela baterka což chci asi hodně, ale tento teď nabijím každý den a to už mě upřímně taky nebaví. :/






Jaký telefon máte vy ? :)

Komentáře

  1. Skúsenosti s Iphonom nemám, nepáči sa mi ale na ňom to že nemá klasické menu. Ja vlastnim Samsung galaxy J5. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat