Spotřebováno za měsíc duben

Krásnou středu všem,

ani nevíte, jak strašně jsem naštvaná, pokud jste psali didaktický test z českého jazyka, tak asi víte proč. Tohle byl nejhorší test, který jsem, kdy psala a mám takový blbý pocit, že půjdu v září znovu. Jsem z toho fakt špatná a nejraději bych to zapila a nebo vyběhala. Čím dál tím horší to je.

Dermacol Aroma Ritual
Tekuté mýdlo. Mám od nich ráda ten vodní meloun a ráda si pořizuji sprchové gely. Tentokrát jsem sáhla po pomeranči, který nádherně voněl. Ruce byly pak krásně voňavé, hebké a čistí. Vůně vydrží i chvíli po umytí. :)

Nivea sprchový gel
Miluji vůni kokosu a tohle byla fakt senzace. Krásně krémový gel, který nádherně voněl, skvěle umyl a pokožku zanechal pěkně vyživenou. Doporučuji někomu, kdo má suchou pokožku.

Pěna od Avonu
To balení je prostě rozkošné to mi nikdo nevymluví. Pěna voněla hezky akorát jediný problém, který nastal byl, že se to z toho blbě vymačkává, ale stačí oddělat ten špunt tam a bez problému.

Krémy od Avonu na nohy
Nejsou dopotřebované a vyhazuji je, protože hrůza běs. Hrozně smrdí, mastí nohy a není to vůbec dobré. Tohle se Avonu fakt nepovedlo. Za mě rozhodně ne.

Oriflame maska na obličej
Skvělá maska, která nádherně vyčistila pleť. Pleť byla hezky čistá, hydratovaná a dokonce i bez pár černých teček. Maska nijak nedělala neplechu na obličeji. Naopak byla velmi příjemná

Dermacol pleťová voda
Měla by správně být proti černým tečkám, ale to si nemyslím, že nějak působí. Já ji používala pouze na dočištění pleti a to byla fajn. :)

Řasenka od Avonu (žlutá)
S kombinací s další řasenkou tou zelenou od Rimmelu byla skvělá. Dřív mi přišla, že byla lepší, ale i tak není špatná. Natočí řasy, prodlouží, zahustí a neopadává, nedrolí se. Spokojenost.

Rimmel řasenka
Okurková vůně je fakt super. Řasy nádherně natočí, prodlouží a zahustí. Opět nijak neopadává, nesmývá se, nedrolí se. Jsem spokojená. :)



Řasenka od Avonu
Tohle už je horší. Je to ta jejich nová značka Mark. Vůbec mě nenadchla. Je málo černá, řasy skoro vůbec nezbarví. Neprodlouží, nenatočí a  ani nezahustí. Takže bohužel vyhazuji.

Peeling od Yves Rocher
Oči kupují, miluji ty jejich obaly jsou prostě boží a roztomilé. Je s vůni mango a koriandr. Skvělá kombinace a nádherná vůně. Pokožku nijak nedře naopak ji pěkně umyje a smyje každou špínu. Za mě fakt skvělé. :)

Oční krém od Avonu
Já nemám nějaký problém, že bych měla suché oční okolí, ale prostě ho používám. Tenhle byl fajn, byl takový chladivý a vždycky moc příjemný. Hezky voněl a okolí krásně projasnil.

Voňavka Avon Dreams
Už jsem vám o ní psala. Naprosto božská vůně a voním se s ní pořád. Pak si musím pořídit další. :)


Co jste vypotřebovali za minulý měsíc vy ? :)

Komentáře

  1. Mě o tom didaktickém testu povídej, to byla fraška.. I na tu angličtinu jsme s třídou všichni koukali, i ti, kteří šli dělat test znovu s naší skupinou. Moc pěkná hromádka. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šílené.. já u ájiny docela v pohodě, ale čeština hrůza..

      Vymazat
  2. Skvelé veci, pena od avonu je skvelá má nádhernú vôňu no ako píšeš ťažko ide von.

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna jsem o svých spotřebovancích vs nákupech psala na blogu :) :D :) jsem také se svou spotřebou spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta voňavku dreams ma zaujala taktiež a teraz si ju chystám kúpiť. Tak dúfam že aj ja s ňou budem tak isto spokojná


    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad ano, za mě je jedna z nejoblíbenějších.:)

      Vymazat
  5. Ja voňavky od Avonu jednoducho zbožňujem ♥ Niektoré produkty som mala možnosť vyskúšať aj ja ✿

    * Spring Zaful Haul *
    * Giveaway *

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to buď v klidu. Uvidíš jak to dopadne, ale držím palečky. Taky jsem si myslela jak jsem to pokazila a nakonec to dopadlo dobře :)
    Jinak sprchový gel od Dermacolu a Nivea mám také a jsou super. TA řasenka od Rimmelu mě zajímá, asi se po ní podívám :)

    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :).. zkus je super. :) nebo alespoň mě vyhovovala.:)

      Vymazat
  7. já jednu z nejoblíbenějších voňavek od Oriflame :(. musím hned objednat novou! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Držím palce, snad to s tou češtinou dopadne dobře, abys nemusela znovu v září. Ale je to pravda, prý ty testy z češtiny byly letos o mnohem těžší.

    A co se produktů týče, asi vyzkouším ten sprcháč s kokosem od Nivea, suchou pokožku mám neustále :c
    A ta maska od Oriflame mě taky zaujala ^^

    OdpovědětVymazat
  9. Avon kosmetiku vůbec nepoužívám :) ale co jsem vyzkoušela je ta okurková řasenka, kterou jsem měla 2x :)a je suprová!:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat