Kecací článek

Krásný večer,

původně jsem chtěla dát nějaký ten kosmetický článek, ale dneska přišly výsledky z didaktických testů a já nemám náladu. Seděla jsem zrovna v práci, když mi spolužáci začali psát, jestli jsem to udělala. Věděla jsem, že angličtinu jsem udělala, ale čeština byla pro mě kámen úrazu. Letos to bylo fakt těžké. Takže jsem samozřejmě neudělala čeština. 36% a uteklo mi to o 4 body. Takže ať žije Cermat, který to tak krásně dojebal s prominutím.

Upřímně se mi chtělo v práci i brečet, tak nějak jsem to čekala, ale furt jsem doufala, že to udělám. Jenomže bohužel osud to chtěl asi jinak. A jak říkají rodiče "Když nejde o život, jde o hovno".
A jak říkají kamarádi "Všechno zlé je k něčemu dobré". Sice tedy nevím k čemu je dobré toto, ale budiž.

Stále jsem naštvaná a nejradši bych něco rozmlátila. Což se mi dneska povedlo v práci, tak snad mi ty střepy přinesou trochu štěstí u ústních teda.

Zítra se už určitě těšte na nějaký kosmetický článek.

Dneska jsem se prostě jen potřebovala vypsat a nějak se uklidnit.


A jak se máte vy ? :)

Komentáře

  1. to je teda škoda, ale rodičia majú pravdu :) nie je to zas až taká katastrofa, tak hlavu hore a držím ti palce :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Je to škoda, ale přesně, rodiče mají pravdu a moji to taky říkali. Buď ráda, že máš takové rodiče, kteří to chápou než nějaké pedanty. Ústní zvládneš v pohodě, budu držet palce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je mi to ľúto, no pri ústnych sa ukážeš. Uvidíš, že to zvládneš ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. je super že to rodičia berú tak s nadhľadom, tí moji by to nechápali :) buď rada aj za to, držím veľmi palce a neboj smútok prejde:)

    OdpovědětVymazat
  5. To mě mrzí, ale tak, je to jenom ta čeština a jestli Ti to uteklo jen o 4 body, tak to na další pokus už dáš! Držím Ti palce a gratuluji alespoň k té angličtině! ♥

    OdpovědětVymazat

Okomentovat