Věci které si znovu rozhodně nekoupím

Krásný večer,

tak to mám konečně za sebou. Řeknu vám, že jsou snad čím dál horší témata, když tak koukám zpětně, tak byly dobré, ale v poslední době je to čím dál horší. Ale psala jsem tedy úvaha na téma
" Zlo s dětskou tváří " zamýšlení se nad snížením se trestní odpovědnosti. :) Děkuji vám za podporu všem. :) Pokud jste psali maturitu, tak jaké téma jste psali ? 

Dneska jsem se rozhodla vám dát výrobky, které si určitě znovu nepořídím. Abyste si nemysleli, že mám jen dobrou kosmetiku, takže vám dávám pár rad, které výrobky si nepořizovat. :)

Wella na objem vlasů
Já mám hodně jemné vlasy, takže jsou často zplihlé. Rozhodla jsem se tedy vyzkoušet něco na objem. Jenomže tohle je hrůza děs. Sice to tedy pěkně voní, ale účinek žádný. Přijde mi to, že si to nastříkám jen tak pro pocit.  Ale absolutně nic to nedělá. Objem nulový, efekt nulový. Jen vyhozené prachy. Takže za mě rozhodně ne a to jsem si myslela, že by tato značka mohla zapůsobit.

Avon proti celulitídě 
Další strašná blbost. Ačkoli skoro žádnou teda nemám, ale chtěla jsem to zkusit. Taky mi to přijde, že se jen tak namažete pro ten pocit, ale jinak to žádný efekt nemá. Takže to jsou znovu vyhozené peníze, teď mají zase nějakou novinku, ale já už to teda rozhodně zkoušet nehodlám.

Krémy na nohy od Avonu
Tyhle jsou hodně hutné až mi to přijde, že to i hrozně lepí. Vůbec to teda nevoní. Což mě teda osobně docela vadí .Já mám raději, když to alespoň voní. Takže tady to má nulové body prostě. Doporučila bych to suchým až popraskaným nohám, ale jelikož vím, že ani přítelovi to nepomohlo, tak to určitě nedoporučím nikomu. A ještě k tomu mám dva -_- nevím co s tím budu dělat. :/

Zpevňující gel od Oriflamu na břicho a poprsí
No další vyhozené peníze. Sice to alespoň trochu voní a krásně to chladí břicho, ale to ničemu nepomůže. Protože dlouho trvá než vám to vůbec zaschne. Efekt nulový. To že mám zpevněnější břicho, tak zásluhy patří posilovně. :D Takže asi tak. Za mě rozhodně tedy ne a těším se až to dopotřebuji. :)


A co vy ? Máte něco co nemáte rádi a nebo vám nevyhovuje ? :)



Komentáře

  1. Jé, také jsem psala slohovku na tohle téma. Žádný z produktů naštěstí neznám. :) Naštěstí moc propadáku se u mě nenajde. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že zase někdo psal stejné téma :D :)

      Vymazat
  2. Tak to je dobře, že už to máš za sebou. Jako když jsem maturovala já, tak byly celkem dobrá témata. Tohle je zajímavé téma. Dá se o to celkem dobře psát, akorát ono v tom stresu se toho tolik nevymyslí jako když teď sedím v klidu doma. Ta Wella mě celkově jako značka moc neoslovila. Měla jsem od nich šampon i lak na vlasy a teda bída s nouzí :D
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím mám jen slohovku za sebou no :/ :D .. mě přijde, že je ta maturita čím dál horší a horší. :/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat