Spotřebováno za měsíc březen

Krásné úterý vám všem,

dneska jdu na hokej Pardubice proti Karlovým Varům, tak ještě než odjedu, tak vám chci publikovat spotřebováno, abych konečně mohla vyhodit ty staré obaly. :D A střádat nové :D :)

Blog mě čím dál víc baví. Ráda píšu články a baví mě číst vaše komentáře. :) Vždycky mě to moc potěší. Nezapomeňte se zapojit do Give away.

Avon rozčesávač na vlasy
Bohužel tohle mi přišlo jako zbytečnost. Vlasy se mi dobře rozčesávají i bez tohoto přípravku. Sice to hezky vonělo, ale spíše mi to mastilo vlasy. Za mě zbytečně vyhozené peníze.

Garnier sprej
Mám je moc ráda. Kupuje si je často. Krásně voní, jsou levné a dlouho vůně vydrží. Nezanechávají bílé skvrny v podpaží.

Sprej na nohy od Oriflame
Kdyby to vonělo jinak, tak jsem s ním byla spokojená. Nohy byly krásně hydratované a provoněné. Jen by to chtělo něco co víc voní. Tohle mi přišlo, jak vůně na záchod. :D

Balea micelární voda
Za mě tohle velké zklamání. Už si ji víckrát nepořídím. Pořádně neodličovala, zanechávala lepkovou pokožku a občas štípala v očích.

Recenze zde → http://my-life-myrules.blogspot.cz/2017/03/balea-micelarni-voda.html

Balea kokosový a vanilkový sprchový gel
Miluji vůni kokosy a vanilky. Tenhle měl krémovou strukturu a jeho vůně byla naprosto boží. Balea sprchové gely nevysušují a zanechávají hebkou pokožku. Pokožka voní i po delší době. A na víc stojí jen pár kaček. Tenhle jsem kupovala v Německu, kde jsou opravdu za pakatel.

Gliss kur šampón
Tento šampón je určený pro vlasy, které jsou zničení zimou a mrazem. Jelikož jsem tento šampón používala až po zimě, tak vám nedokážu říct, jak by fungoval přes zimu. Každopádně krásně voněl, cenově je taky dostupný a vyhovoval mi. Upřímně mám moc tuto značku ráda a většinou mi vyhovuje každý šampón od nich. :)

Čistící a pleťový gel/peeling od Oriflame
Na tento jsem taky psala recenzi. Za mě jeden ze skvělých peelingů. Krásně vyčistil pleť, zbavil černých teček, neškrábal na obličeji. Prostě vyhovoval ve všech směrech.

Recenze zde → http://my-life-myrules.blogspot.cz/2017/03/oriflame-pure-skin.html



Pěna do koupele od Avon
Pěny od Avonu mám velice ráda. Stojí pár korun, udělají obří pěnu a ještě krásně voní. Takhle dokonce má i velice nádherné balení a je to určitě super dárek. To balení je prostě roztomilé. :)

Dove sprchový gel
Dove sprchové gely doporučuji určitě někomu, kdo má velice suchou pokožku a potřebuje ji hodně vyživit. Dove vám tento pocit určitě dopřeje. Nádherná vůně, krémová struktura a cenově jsou taky velice dostupné.

Sprej na objem od Oriflame
Opět vyhození peněz. Já mám velice jemné vlasy s tím, že mi hodně plihnou. Takže potřebuji něco na objem. Ale tento výrobek se tomu ani zdaleka nepodobá. Přijde mi, že si do vlasů jen tak něco stříknu a nic. Jen pro takový pocit. Takže za mě tohle určitě ne !

Oriflame krém na obličej
Tenhle byl moc fajn. Nádherně voněl. Rychle se vstřebal do pokožky a pokožka byla krásně jemná a hydratovaná po celý večer. Voněla po čaji. Ale nevím jestli je ještě k dostání.

Vzoreček masky Pure skin od Oriflame
Na tohle jsem už psala recenzi. Takže nemám co dodat. Byla jsem s touto maskou moc spokojená. Viz více v recenzi nahoře. :)



Co jste spotřebovali vy ? :)

Komentáře

  1. Jak to tak čtu, strašně mi chybí Oriflame a Avon... K avonu se čas od času dostanu, ale Oriflame je na míle daleko :( Spreje od Garnier mám také ráda. Co se týká sprejů na objem, mám pocit, že nepomáhá nic. Jedině u Aussie mi vlasy trochu zhoustly, ale po čase to přestalo zabírat. Nicméně něco lepší než nic :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Avonu objednávám často, ale už ne tolik jako dřív. Někdy objednám jednu věc jindy zase více. Z Oriflamu to mám přes slečnu, která mi to ještě posílá poštou, ale to jen taky občas. :)

      Vymazat
  2. Strašně super a moc krásně napsaný článek! :)

    Píšu z jiného účtu, takže: Karin Petřeková, http://karinpetrekova.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. To je veľká spotreba. Samé zaujímavé veci. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, já se divím, že toho spotřebuji tolik. :D

      Vymazat

Okomentovat