Oblíbenci za měsíc BŘEZEN

Krásný čtvrtek,

tak konečně trochu odpočinku, i když já se ho moc nedočkám, protože od včerejšího dne jsem v práci až do neděle. Odpočinu si akorát tak v úterý. :) Pak mi nastane tvrdý režim a musím se už začít učit. Hlavně tedy na ústní. Didaktické testy si myslím, že nějak udělám. :)


Batiste suchý šampón
Myslím si, že už jste o něm určitě slyšeli, ať už ode mě nebo od někoho jiného. Neznám lepší suchý šampón. Nádherná vůně. Nejraději mám tuhle s třešněmi. Přijatelná cena seženete kolem 120,- a vydrží dlouho. A nedělá žádné bílé skvrny. Což je podle mě pro brunetky a černovlásky hodně důležité. Vlasy vydrží den bez umytí a dodá jim i trochu objemu. Což je pro mě velice důležité. Zkoušela jsem i ten na objem nevím, jestli ho ještě vyrábějí a ten byl fakt super ! :)

Recenze: http://my-life-myrules.blogspot.cz/2017/03/batiste-suchy-sampon.html

Garnier micelární voda
Další srdeční záležitost. Mám už několikáté balení a jsem maximálně spokojená, že jinou snad ani pomalu nechci. :D Balea byla fakt strašná. A tohle je prostě poklad. Raději si připlatím pár korun na víc a vím, že to funguje. :) Cenově ji můžete sehnat i v akci kolem 110,- a nebo já sehnala dvě za nějakých asi 180,- což bylo fakt super. :) Třeba si o ní někdy u mě zasoutěžíte. :) Skvěle odličuje, odlíčila mi zatím vše. Nevím jestli by odlíčila voděodolný make-up to asi spíše ne. Nezanechává pleť ulepenou. Za mě je úplně skvělá a neštípe v očích.

Garnier na objem vlasů
Říkala jsem, že na objem mi zatím nic nezabralo. Ale takhle sada od Garnier Densify je opravdu skvělá. Každý jejich šampón božsky voní a ani tento není výjimkou. Nádherná vůně, cenově jsem sehnala asi za 40 ,- ve výprodeji. Vlasy nemastí, dodá jim objem a já mám objemnější vlasy. Za mě je tohle malý zázrak, který mi pomáhá. :)



Avon intimní gel
Zatím jsem zkoušela jen ty od Avonu. Ty mi přijdou fajn. Krásně voní a jsou cenově dostupné. Seženete kolem 60-70,- tady nevím, co víc bych napsala. Tady asi není co víc bych řekla. :D Krásná vůně, cena přijatelná a nijak to pokožku nedráždí.

Nivea sprchový gel
Pokud máte hodně suchou pokožku, tak Nivea je skvělý pomocník. Nádherně vyživý pokožku a ještě nádherně voní. Miluji vůni kokosu a tohle opravdu božsky voní. Cenově taky můžete sehnat kolem 50-60,-

Balea pěna na holení
Tuhle jsem kupovala ještě v Německu, ale i v České republice si myslím, že ji seženete nebo jinou variantu. Já si Baleu kupuji pravidelně, protože pěkně voní a stojí okolo 60,- což mě opravdu stačí. Nemám žádnou citlivou pokožku, takže mě to nijak nedráždí a udělá to velkou pěnu. Jsem s nimi spokojená a na víc mají roztomilé balení jako třeba tohle. :D :)


A co jste si oblíbili za poslední dobu vy ? :)



Komentáře

  1. Micelární vodu od Garnier používám denně. Jinak poslední dobrou jsem si oblíbila Dove šampony.
    BLOG: Svět nad hlavou

    OdpovědětVymazat
  2. Micelárka Garnier je prostě klasika. Batisté si chci už koupit tak rok a půl, ale nikdy jsem si na něj nevzpomněla a asi se k tomu nedokopu. :D
    vanilková Cath

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelé veci :) intimny gel od Avonu je skvelý :)

    OdpovědětVymazat
  4. Batiste je naozaj najlepší, kupujem si pravidelne a ani raz nesklamal. Tiež mám teraz tú višňovú vôňu, ale najradšej mám tú "exotické kvety". Asi nič mi nezaberá tak dobre ako tento suchý šampón :),.

    OdpovědětVymazat
  5. Nivea sprchové gely jsou fajn. Moc se těším, až dopotřebuju zásoby a půjdu si nějaký ulovit.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat