Moje péče o pleť

Krásný čtvrtek vám přeji,

dneska už je trochu lepší počasí, ale i tak je dost velká zima. Učím se na specialistu marketingu, kterého píšu zítra a připadá mi to jako bych se učila na maturitu. To nechci vidět těch papírů kolem sebe. :D :)

Dneska jsem si pro vás připravila péči o mojí pleť, tak snad se vám článek bude líbit. :)

Na odličování používám micelární vodu od Garnier, kterou jsem si opravdu moc oblíbila.Mám už asi tak třetí balení a stále si ji nemůžu vynachválit. Krásně odlíčí, neštípe v očích, nelepí na obličeji a nemusím se s ní nějak dřít jako s Baleou. Podle mého názoru jedna z nejlepších micelárních vod na trhu. Jaká je oblíbená ta vaše ? :)

Občas si dočišťuji pleť tímto pleťovým mlékem od Dermacolu. S tím jsem taky moc spokojená. Krásně voní, pěkně vyčistí pleť, zanechá ji hebkou, hydratovanou a voňavou. :) Některé mléka pěkně mastí, ale tohle vůbec pocit mastnoty nezanechává.

Na víc ji mám ráda s kombinací pleťové vody (viz. obrázek ) nemám ji momentálně doma, tak tu ráda taky na dočištění pleti používám. :) Jedna z mých stálic. :)



Ve vaně občas používám tento mycí gel, kterým si ale čistím jen pleť (neodličuji tím oči, protože si myslím, že by štípaly) je to právě proti nedokonalostem a rozšířeným pórům. Na pleti tak krásně chladí a cítím, jak se pleť čistí, protože to dělá takový ten pocit ( já nevím jak to nazvat :D prostě vás to "pálí" ale ne doslova. :D

A občas od Oriflame používám tuto masku proti černým tečkám. Ta je taky moc fajn. Pleť je krásně čistá, hydratovaná a je hebká. :)



A pokud sháníte nějaký gel na odličování, tak mohu doporučit tento od Garnier, který je super a neštípe v očích a nebo je teď novinka, že mají ve stejné podobě jako je micelární voda (růžová) i micelární gel viz. fotky. :)





Jako další používám noční krém, který momentálně testuji od značky Lirene. Jsem s ním moc spokojená. Jediné co bych mu vytkla je vůně. Mohl by více vonět. Ale jinak se krásně vstřebává do pokožky, příjemně pokožku hydratuje a nezanechává mastný film na obličeji. Určitě bude i rozsáhlejší recenze. :)

A poslední co používám je oční krém od Avonu. S tím jsem už celkem na dně. Je příjemný, hezky chladí a oční okolí hydratuje. :)

A co používáte na odličování vy ? :)

Komentáře

  1. Micelárka od Garnier je skvělá, nicméně po mých zkušenostech jen ta růžová:/ jinak gely používám čas od času, ten garnier mě zajímá. A gel na oči od Avonu mám také, bohužel mi vůbec nesedí, mám až moc citlivé oči :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt ? Já zkoušela ještě tu zelenou a ta nebyla taky špatná. :) .. aha, tak to já problémy nemám, takže mi ten gel vyhovuje. :)

      Vymazat
  2. Micelárku od Garnier jsem zkoušela snad jen kousek od mamky a už si ani nepamatuju, jaká byla.

    OdpovědětVymazat
  3. Micelárku od Garnier obľubujem tú žltú dvojfázovú. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já používám micelární vodu. Dříve to byla Bioderma a teď zkouším jednu z lékárny a ta je taky super. Na ty gely od Garnieru jsem zrovna koukala a až mi dojde micelární voda, tak je vyzkouším :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat

Okomentovat