Kam se chci v létě podívat ? Aneb moje plány na rok 2017

Krásnou neděli vám přeji,

pátek a v sobotu jsem byla v práci, tak vám píšu až teď. Dneska jsem se rozhodla pro nekosmetický článek. Zítra nebo spíše pozítří vám sem hodím spotřebováno za měsíc březen. Je to hrozný, jak to letí. Už je zase duben. A maturita se čím dál víc blíží. Přítel má dneska narozeniny, tak mám volnou neděli. :)

1. Anglie
V Anglii už jsem byla, ale hrozně moc se mi tam líbilo a ráda bych se tam podívala znovu. Klidně jen na dva či tři dny. Je tam totiž nádherně a hlavně bych se konečně podívala na fotbal, ale to asi až na podzim. :)




2. Holandsko
Nádherná země, která pěstuje tulipány. Tuhle krásu chci vidět jednou naživo. Klidně by mi stačily tři dny nebo tak nějak. :) Tady jsem ještě nebyla. :)




3. Moře
Ještě nevím, kam bych se chtěla podívat, ale ráda bych na týden třeba do Chorvatska nebo do Španělska. :) Prostě někam k moři. Byla jsem akorát v Itálii a v Černé hoře. :) Tak snad nám to s přítelem vyjde. :)




Pak bych se ještě ráda podívala po Česku. Doufám, že si splním alespoň něco. Od konce května chci začít chodit furt do práce. :)

Kam se chcete podívat vy o prázdninách ? :)


Komentáře

  1. Chorvatsko doporučuji. Pokud se chceš vysloveně rožnit a nepotřebuješ velké město, doporučuji Brist. Je tam čisté moře a je to pod velkými horami, které drží veškeré hnusné počasí pryč od města:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Veru za tip :) určitě nad tím zapřemýšlím. :)

      Vymazat
  2. Anglicko je nádherné, bola som tam vo Februári. :) a tento rok sa chystáme k moru do Talianska . :)

    OdpovědětVymazat
  3. držím palce aby ti vyšli všetky plány :) do Holandska by som tiež chcela ísť :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jej Market, zdravim z Anglie;). Holandsko chci navstivit uz strasne dlouho a porad jsem se tam nedostala, tak drzim palecky at tam o prazdninach cestujes. Jinak more je krasny snad vsude krome Italie-mozna zalezi na miste. Jinak doprucuji Chorvatsko, Recko, Spanelsko i Turecko;)
    Mej se krasne
    byGabra


    www.bygabra.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat