Hradecký Majáles, výhra v Give away a nové vlasy

Krásné pondělí,

dneska se mi nic nechce dělat. Ráno se mi vůbec nechtělo vstávat do školy. Když jsem v 13 přijela, protože nám odpadl tělák, tak jsem šla dělat věci do školy. Srovnala jsem si právo, kterého je teda fakt hafo a bojím se, že se to nestihnu naučit do termínu a to je přesně za měsíc. Příští měsíc se buď budu radovat a nebo truchlit. Teď chvíli ležím a pojedu si zacvičit s kamarádkou. :)

V pátek jak jsem vám již psala jsme jeli na Majáles. Počasí se  nám naštěstí povedlo. Za to sobota byla pěkně hnusná a pršelo. Ale nám to nevadilo, protože jsme měli rodinnou sešlost a seděli jsme doma v teple. Jinak pátek byl teda super. Akorát mi přišlo, že tam chyběly kapely jako Chinaski nebo Kryštof. :) Akorát jídlo a pití tam je samozřejmě pěkně drahé. Takže jsme tam pár stovek nechala.

Jinak jsem minulé úterý byla se nechat ostříhat. A znáte to řeknete, že chce ostříhat a jste hned o půl hlavy kratší. :D Připadám si jako bych měla mikádo. :D Ale barva se mi líbí. :)

Ještě si chci příští týden nebo někdy dojít na nehty a ke kosmetičce nabarvit obočí, protože je to tak lepší. :)

Taky jsem vyhrála v Give away a moc mě to potěšilo. Hlavně ten sprchový gel o kterém každý tak básnil. :D Těším se až ho použiji. :)

Blog slečny u které jsem vyhrála http://www.monnika.cz

Dneska mi přišly hodinky, které jsem si objednávala. Objednávala jsem je 11.4. a stály mě 389,- docela mě mrzelo, že jsem na ně tak dlouho čekala. To jediné bych jim vytkla. Jinak jsou moc pěkné. :) Co je výhodou je, že máte zdarma poštovné.

https://www.vsevakci.cz/hodinky/damske-hodinky-the-fifth-pink/






Komentáře

  1. Asi jsem jediá, kdo ještě nešel od kadeřníka s něčím jiným, než na hlavě chtěl? :D Skvělá výhra! :) užij si ji.

    OdpovědětVymazat
  2. Já si radši u kadeřnice nechávám jen barvit vlasy a stříhám zásadně doma. I když je pravda, že jsem to naposledy také přehnala :D Na nehty jdu tento týden a strašně se těším, člověk by o sebe měl dbát :) Gratuluji k vyhrané giveaway a napiš pak jaký je ten sprcháč :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já stříhat neumím :D ale asi se to snad naučím :D .. já už se taky těším až si je nechám udělat :) teď jsem si je nechala nedávno sundat, ale chybí mi to, protože moje nehty se mi hrozně lámou a koušu si je -_- :D .. děkuji :) určitě se ozvu ! :)

      Vymazat
  3. Jéé, tak to grratuluji! A těším se na recenze na produkty ♥ Já teď čirou náhodou také vyhrála v jedné giveaway, tak o tom asi taky brzy bude kratší článek na blogu :-D
    Doufám, že sis Majáles užila c:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak vidíš :) gratuluji :) Majáles byl fakt super :)

      Vymazat
  4. Škoda že si prestala s točením. Strihanie vlasov je moja nočná mora :D Gratulujem ku giveaway, sprcháč je super!

    Taly Rare

    OdpovědětVymazat
  5. Ten sprcháč som videla už veľa krát a vždy som si ho chcela ísť kúpiť, ale zakaždým som zabudla:( Nevieš, či ho ešte majú?

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vůbec netuším, ona to byla asi limitovaná edice, ale zkus ještě mrknout třeba seženeš. :)

      Vymazat

Okomentovat