Garnier micelární voda

Krásný čtvrtek vám všem,

už jen skoro týden a je po všem. Už nebudu chodit do školy a sedět tam a učit se. Už jen doma se budu učit a doufat, že to nějak udělám. Pak už jen doufat, že mě někde přijmou na vysokou školu a nebo odjedu do zahraničí ? To už je ve hvězdách. :)

Dneska jsem se rozhodla vám napsat o té mé vysněné micelární vodě, kterou jste už u mě viděli hodněkrát a už byla vychvalována až do nebes a já se těšila až vám o ní napíšu recenzi. :)

Klíčové vlasnosti
Micelární voda pro všechny typy pleti včetně citlivé
Důkladné odlíčení pleti a rtů
Zjemňuje a čistí pleť
Bez parfemace


Už na první pohled mě zaujala balením. Je totiž jednoduché a v jednoduchosti je přece krása. Samozřejmě mě přijde i roztomilé. Musím pochválit, že balení má 400 ml a proto taky dlouho vydrží. Takže už jen vzhled a velikost má plusové body. Některé micelární vody mají to dávkování trochu blbé, že vám z toho teče hrozně moc, ale Garnier to má skvělé a není s tím problém. Vyteče vám na odličovací tampón jen to co potřebujete. Je tedy bez parfemace, jak bylo zmíněno nahoře. Mě tedy parfemované věci nevadí pokud to tedy není až příliš. Takže pro někoho, kdo nemá rád parfemované věci je toto určitě výhoda. Micelární voda skvěle odličuje, odlíčí vše, make-up, řasenku, bronzer, tvářenku, stíny. Nevím jestli odlíčí i voděodolný make-up s tím nemám zkušenosti. Spíše si myslím, že to byste si museli pořídit tu s olejem, jak mají teď nově. Pleť je krásně hebká na dotek, nezanechává ji nijak ulepenou nebo mastnou. Jsem s ní velice spokojená. Cena je taky přijatelná dá se sehnat i okolo 110,- a nebo já jsem tenkrát v DM koupila výhodně dvě asi za 180 ? Což byla fakt výhodná koupě. :)

Hodnocení: 10/10


Co používáte vy na odličování  ? :)



Komentáře

  1. Túto ružovú micelárnu vodu vychvaľuje snáď každý, musím ju už vyskúšať. :) Od garnier mám rada tú žltú. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto micelárku jsem také měla, jen v zelné verzi. Momentálně mám rozdělanou Niveáckou, kterou mám už asi po páté. :)

    OdpovědětVymazat
  3. U mne vedou jednoznačně micelárky a na dočištění používám ještě čistící pěny nebo gely. Tato od Garnieru je moc fajn, zkoušela jsem už spoustu značek a jediná, co mi nesedla, byla od Dermacolu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Okomentovat