Garnier krém na tělo a L´ambre krém na oči

Krásnou neděli,

tak zítra máme Velikonoce. Slavíte to někdo ? Já tento svátek nemusím,protože je to čím dál horší a každý jen chlastá. Takže já ho vůbec neslavím. :) Ale beránka a mazanec si ráda dám. :D Ale jinak nebarvíme vajíčka,protože k nám ani nikdo nechodí, tak snad ani nepřijde. :D

Dneska mám pro vás rovnou dvě recenze. :)


Garnier tělový krémPopis:
Vyživující tělový krém Garnier Repairing Care je speciálně navržen pro potřeby velmi suché pokožky. Krém Repairing Care obsahuje ovocné mikrooleje z meruněk, oliv, avokáda a zrníček černého rybízu, které vaši pleť zjemňují, vyživují a dlouhodobě chrání před vysušením. Bohatá a zároveň nemastná textura krému se snadno roztírá, rychle se vstřebává a zanechává pokožku hebkou a příjemně provoněnou. Podpořte krásu své pokožky a zamezte jejímu vysušování díky pravidelnému používání vyživujícího tělového krému Garnier Repairing Care!

Účinky:

  • intenzivně hydratuje a vyživuje pokožku
  • zjemňující účinky
  • dodává pokožce vláčnost
  • posiluje obranyschopnost pokožky
  • zanechává pokožku hebkou a provoněnou
  • rychle se vstřebává

Složení:

  • meruňkový olej – zvláčňuje a zjemňuje pokožku
  • olivový olej – zvyšuje odolnost pokožky
  • avokádový olej – zvláčňující účinky
  • černý rybíz – intenzivní výživa pokožky
Upřímně jsem ho ze začátku používala i na obličej, protože krásně voní. Pleť je hydratovaná, není mastná a krém se do pokožky krásně vstřebává. Na tělo jsem ho zatím ještě nepoužívala, protože mě nebaví se prostě mazat. Však mě znáte. :D Takže si myslím, že ho zatím budu používat jen na obličej. A i takhle funguje, ale myslím si, že na tělo bude taky super, protože hydratuje a rychle zasychá a to si přeje přece každý ne ? :) Je určený pro velmi suchou pokožku. Seženete ho kolem asi 70,- v této řadě mají ještě krém na ruce, krém na nohy, tělové mléko.

L´ambre krém na očiTento to mám ještě z nějakého Lady boxu, takže si myslím, že ho spíše neseženete, ale jistá si tedy nejsem. Je s vůni olivového oleje, který ale podle mě není nějak cítit, takže to má spíše nulovou vůni a je to jen takový krém. Musím ale říct, že oční okolí hydratuje skvěle a rychle se vstřebává do pokožky. Bohužel nevím ani cenu, ale obávám se, že asi není k dostání. ://



Komentáře

  1. Já moc Velikonoce taky nemusím, ale vajíčka si obarvím ráda a to k nám nikdo nechodí, protože jsme se přestěhovali a nikdo nás tu nezná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máte dobré. :D My tu taky bydlíme "krátce" takže taky nás tu nezná tolik lidí. :D

      Vymazat
  2. Krémy na oči nepoužívam, no tento vyzerá super :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.:) já občas na něj taky zapomínám. :D

      Vymazat
  3. moje mamka používá od této značky tělové mléko. Koupila jsem jí ho před lety lety k Vánocům. A od té doby ho kupuje pokaždé když dojde. Nemůžu si ho vynachválit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem měla v Give away :D já na ty tělová mléka moc nejsem no. :D jedině ty sprchové. :D :)

      Vymazat
  4. červený Garnier je naozaj super krém :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som tohtoročnú Veľkú noc strávila v práci. :) Tieto produkty nepoznám, ale vyzerajú zaujímavo . :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jéééžiš ahooj :D kdysi jsem k tobě chodila na blog a před pár lety vyhrála v giveaway :D měla jsi blog o kosmetice a záhlaví jsi měla s přítelem :))))

    xoxo-ronnie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Teď jsi mě hodně nalákala :)

    http://kvilla7.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Velikonoce, jak už jsi psala, tak máme podobné. Ale mazanec a beránek mi nikdy neuteče :D
    Garnier je super. Krém jsem zkoušela a popravdě také více na obličej než na tělo. Jak píšeš, tak se taky děsně nerada mažu, ale někdy je to hold potřeba podstupovat, i když se nám moc nechce :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem jediná :D ale já si toho všimla až když jsem šla psát recenzi, že je na tělo, protože většinou takhle malé krémy jsou na pleť že jo :D :)

      Vymazat

Okomentovat