A je to tady - MATURITA ZAČÍNÁ

Krásný večer,

před chvilkou jsem přijela z práce. Jsem teda pěkně unavená, ale ještě jsem se rozhodla sepsat článek. Nechápu, jak ten čas, tak rychle letí. Vždyť jako by to bylo včera, kdy jsem začala chodit do prváku. A můj sen o tom být co nejdřív dospělá byl pěkně blbej teda. :D

Zítra píšeme slohovou práci a já jsem zatím stále v klidu. Zatímco mi spolužáci píšou, jak se bojí a jaké mají nervy, tak já si v klidu ležím v posteli a popíjím horké kakao, které jsem si před chvilkou udělala.

Chci psát úvahu a nebo vypravování maximálně líčení ještě uvítám, ale nic víc. :D Zítra si hezky pospím a od 12:00 na mě všichni myslete ! :D Samozřejmě pokud někdo píšete taky, tak držím palce i já. :)

A místo toho, abychom to šly s kamarádkou zapít, tak půjdeme do posilovny. :D Ale i to je volba. :)


No nic toto byl jen krátký a informační článek. Zítra čekejte recenzi. :)

Já si jdu vychutnat kakao a přátelé. Miluji ten seriál a pořád dokola. ♥

Dobrou noc moji milí. :)


Komentáře

  1. hodně štěstí! ale to bude v pohodě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palce. :) Určite to zvládneš.

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem ji psala, chtěla jsem charakteristiku nebo popis, ale nakonec jsme si vybrala úvahu, mám z toho celkem dobrý pocit, tak uvidíme. Také jsem byla v klidu - až moc. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem psala úvahu. Jediná možnost, témata jinak hrozné . :/

      Vymazat
  4. Moc drzim palce. I kdyz ted uz too mas za sebou :D takze drzim palce na opravovani :) ja uz si maturu ani nepamatuju. Jenn vam nezavidim ty statni. My to sfoukli vsechno v jeden den a konec stresu. Chodit tam desetkrat je desny. Ale zas to mate lepsi na uceni postupne no tak nevim. Kazdopadne uf uf ze to mam uz za seboou :D

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem tomu tenkrát nemohla uvěřit, že ta maturita tak rychle přišla, když ještě nedávno jsem byla naivní prváček a všechno bylo tak daleko :D a úvahy jsou top, taky jsem je psala nejradši :D Hodně štěstí! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat