Dermacol proti akné a odličovací pleťové mléko

Krásný večer,

dnešní den byl trochu smutnější. Ráno jsem vstala a mrkla jestli přišly peníze  z práce. Přišly a já s hned objednala jednu kabelku, abych si udělala radost. :) Překvapilo mě, že za kurýra chtějí už 118 ,- a kdybych si to měla nechat někam poslat a vyzvednout, tak i za to už se platí. Většinou to bylo zadarmo. Druhý šok byl, když mi přišel e-mail, že mi ji pošlou až někdy kolem 21. března. Spíše jsem čekala, že příští týden ji budu mít doma, ale bohužel.

Jela jsem pak na cvičení s kamarádkou, když jsem se vrátila, tak mi mamka oznámila smutnou zprávu a to, že mi umřela babička. Bohužel takový je život. A ač to bude chvíli bolet, tak to přebolí a bude zase líp. Tedy, alespoň doufám.

A teď už z jiného soudku. Dneska tu mám moji oblíbenou značku a to Dermacol.

Pleťová voda proti akné

Popis:

Čistící pleťová voda dokonale dočistí, osvěží a tonizuje problematickou pleť. Hypoalergenní (minimalizuje alregické reakce). Bez parabenů (konzervačních látek) a bez parfemace.
Aktivní látky:australský čajovník - účinně předchází pupínkům, odstraňuje nečistoty a stahuje póry,účinná látka Zincidone® - snižuje tvorbu kožního mazu.
Jelikož jsem předtím měla problémy s pletí, tak jsem se rozhodla vyzkoušet tento příspěvek. Bohužel mě ale docela zklamal. Přijde mi, že to vůbec nezabírá. Pleť sice pěkně vyčistí o tom žádná, ale že by nějak byla pleť lepší a "zmizely" pupínky, tak to se vůbec neděje. Za mě to je spíše zklamání a raději bych si pořídila něco jiného. Jako je třeba maska od Dermacolu a nebo od Oriflamu. Taky Garnier má skvělé přípravky na akné. :) Cena je okolo 100,-

Hodnocení: 5/10


Dermacol odličovací pleťové mléko

Popis:

Odličovací mléko pro normální a smíšenou pleť dokonale odstraní nečistoty, make-up a odumřelé kožní buňky. Je hypoalergenní (minimalizuje alergické reakce).
Aktivní látky:D-pantenol a vitamín E - regenerují a zklidňují pleť, působí protizánětlivě. Navíc zadržují v pleti vlhkost a chrání ji před volnými radikály.
Tohle už je daleko lepší. Mléko nádherně voní. Jediná nevýhoda je, že není dobré odličovat oči. Štípe to totiž v očích a spíše to nedoporučuji. Mléko je jemné a nádherně vyčistí pleť. Pleť je pak krásně hebká, jemná a čistá. Dokonce pak i krásně voní. Tento výrobek je super. Používala jsem ji ještě s odličovací vodou, která byla taky super. :) Až si ji zase pořídím, tak tu na ni budete mít recenzi. Cena je okolo 100.

Hodnocení: 8 /10



Máte rádi Dermacol ? Máte od nich nějaký produkt ? :)

Kabelka, kterou jsem si objednala. :) Cena 585,- s poštou 703,-



Komentáře

  1. Dermacol mám veľmi rada, ale tieto výrobky som ešte neskúšala :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. To je mi líto, nedávno mě to také potkalo. Jinak od Dermacolu používám spíš dekorativku :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat

Okomentovat