Batiste suchý šampón

Krásné pondělí,

už to začalo zase na novo. Zase škola. A čím víc se blíží maturita tím je to horší. Začíná přibývat více stresu. Ale co když to neudělám, tak mám dva další pokusy.

Dneska jsem se rozhodla pro recenzi na suchý šampón. Určitě to znáte někdy máte dny, kdy se vám nic nechce a nebo se vám nechce mýt vlasy. A proto jsou tu suché šampóny. Není je dobré používat stále, ale jen třeba občas. Já jsem zkoušela jen Batiste a Baleu - která mi nevyhovovala, ale mám pocit, že už tento nevyrábí a mají jiný. Ale já se držím stálice a jiný zkoušet zatím nehodlám.

Batiste dřív byl k dostání jen v Douglasu, ale momentálně ho seženete v drogeriích a nebo taky i v některých supermarketech. Cenově se pohybuje okolo 130,- a jsou k dostání ve více variantách, takže si opravdu vyberete. Dokonce mají řadu pro tmavé a světlé vlasy.

Já jsem zkoušela i šampón, který byl na objem a ten objem to opravdu udělalo, takže pokud máte jako já jemné vlasy bez objemu, tak vám ho určitě doporučuji. :)



Mojí nejoblíbenější variantou je tento třešňový. Ale jak říkám variant mají hodně. Mě tento nejvíce vyhovuje a hlavně mi nejvíce voní, takže u mě je to už klasika a mám už několikáté balení. Tento jsem kupovala v Německu, kde ho mají levnější, takže mě stál méně (přesnou cenu už nevím). Vlasy jsou po něm krásně voňavé a vydrží celý den bez umytí. Dokonce udělá i trochu objemu, takže vlasy nevypadají, jak zmoklá sláma. :D Co je určitě výhoda je, že nezanechává na vlasech žádné bílé stopy, což některé šampóny bohužel dělají viz. třeba Balea. Tento nemá snad žádné mínusy. Jsem s ním naprosto spokojená a pokud můžete, tak ho vyzkoušejte. Dělají i menší verze takové cestovní balení, tak pokud nechcete hned velké, tak vyzkoušejte miniaturku. :)

Hodnocení: 10/10


Co vy a suché šampóny ? Používáte je ? Nebo jste zásadně proti ? :)


Komentáře

  1. mne batiste veľmi vyhovuje, ale aj suché šampóny od Aussie

    OdpovědětVymazat
  2. Ja si jeste pamatuju suchy sampony pred xxx lety, kdy to tmavoovlasky nemohly vubec pouzivat, protoze to bylo jak nasypat si na hlavu mouku :D a nedavno kdyz jsem u batiste objevila pro tmavovlasky a este myslim s vuni tresne tak jsem zaplesala :) jo a odpoved mi muzes napsat sem, kdyz to budes komentovat, ja si posilam notifikaci, nemusis ke me na blog, ostatni pak nechapou k cemu se ta odpoved vztahuje :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já suchý šampon ještě nezkoušela, někdo mi říkal, že moc nefunguje a radši si vlasy umyju, protože jak se znám, špatně bych to včesala a krom mastných vlasů bych ještě měla bílou půlku hlavy. :D

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem používala Baleu a ta krásně voněla, ale už dlouho jsem suchý šampon nepoužila. Pořád si říkám, jak si koupím nový, jelikož ten poslední mi rozbil přítel to stříkátko, ale chtěla jsem zkusit jiný, takže tady mám dobrou inspiraci který :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat

Okomentovat