Balea micelární voda

Krásnou slunečnou středu,

venku je dneska opravdu nádherně. Svítí sluníčko, sice je trochu chladno, ale jinak je nádherně. :) ♥ Dneska jsem zase pokračovala v maturitních otázkách. Už jen pár a budu mít jeden předmět hotový.

Protože mám hodně věcí k recenzování, tak se máte na co těšit. :)

Micelární voda je k sehnání v DM drogérii. Cena se pohybuje okolo 80-90,-. Je určená pro suchou až smíšenou pleť. Jelikož jsem u kamarádky zkoušela tu růžovou, která je asi určená pro normální pleť, tak jsem se rozhodla vyzkoušet i tuhle. Protože ta od kamarádky mi moc vyhovovala.



Toto už je ale bohužel opak. Není špatná, ale ani dobrá. Cenově se podle mě vyplatí si trochu připlatit a koupit si třeba tu růžovou od Garnier, která je daleko lepší. Téhle docela trvá než odlíčí oči. A o vodoodělném make-upu ani nemluvím - to byste asi neodlíčily. Další problém je, že po odlíčení je obličej hrozně lepivý. Takže doporučuji ho pak buď opláchnout vodou nebo přetřít něčím jiným.

Za mě je tato micelárka spíše zklamání, takže znovu si ji už nepořídím. A jsem ráda, že už jsem skoro na dně.

Hodnocení: 4/10



Co vy a micelární vody ? Používáte je ? :)


Komentáře

  1. To je škoda.. balea teda není pokaždé dobrou volbou. Já mám ráda garnier, L'oreal a biodermu:)

    OdpovědětVymazat
  2. To se divim, s baleou byvam vetsinou spokojena. Ted pouzivam micelarku od avonu tak uvidime :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já micelární vody používám, ale tuhle jsem ještě nezkusila a asi ani nezkusím. Já používám na střídačku Biodermu a pak nějakou z lékárny, ale ta nevím přesně jak se jmenuje a tyhle dvě jsou opravdu super :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  4. mám ju, a moc spokojná som nebola ani nie som, no musím ju spotrebovať :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat