Aussie 3 Minute Miracle frizz remedy

Krásnou sobotu vám všem,

ještě než se budu chystat do práce, tak jsem se rozhodla vám napsat další recenzi. :) Tentokrát je to vlasový pomocník. :)

Popis:

Frizz Miracle je vysoce účinný tříminutový kondicionér pro uhlazení vlasů. Patří do portfolia značky Aussie, specializující se na výrobu a prodej špičkové vlasové kosmetiky pro zákazníky všech věkových kategorií. Uhlazující kondicionér Aussie Frizz Miracle vašim vlasům ve třech minutách dodá uspořádanou hladkost a připraví ke snadné úpravě i ty nejneposlušnější kadeře. Kondicionér Aussie Frizz Miracle, díky své unikátní formuli s výtažky z aloe vera a s australským jojobovým olejem, dodá vlasům vláhu a zanechá je přitažlivé a plné lesku. Jojobový olej, získávaný ze stále zeleného keře Simondsie čínské, patří k nejcennějším přírodním olejům a vyznačuje se mnohonásobnými prospěšnými účinky. Obsahuje mimo jiné velké množství biologicky cenných nenasycených mastných kyselin a vitamínu E. Až zázračné účinky aloe vera jsou dobře známé, vlasům dodají výtažky této sukulentní byliny vláhu a lesk. Uhlazující kondicionér Aussie Frizz Miracle je dokonalou volbou pro zkrocení neposlušných vlasů. Dodejte svým kadeřím vláhu, řád, lesk a svůdný půvab!

Účinky:

  • uhlazení vlasů
  • hydratace a dodání lesku vlasům
  • usnadnění úpravy problematických, nepoddajných vlasů

Složení:

  • aloe vera - vlasům dodají výtažky této sukulentní byliny vláhu a lesk
  • australský jojobový olej - vyznačuje se mnohonásobnými prospěšnými účinky a mimo jiné obsahuje velké množství biologicky cenných nenasycených mastných kyselin a vitamínu E

Typ vlasů:

Pro nepoddajné vlasy.

Tato značka už je na trhu nějaký ten pátek. Tenkrát jsem zkoušela i šampón s kondicionérem, který byly moc fajn. Byly to jen taková vzorky, ale zaujaly mě. Ale cena mě vždycky odradila. Jenomže teď jsem tento zázrak v Tetě objevila jen za 30,- tak jsem si řekla, že ho konečně vyzkouším. :) Jinak se cenově pohybují okolo 160,- ale dá se sehnat samozřejmě i za levněji, když mají zrovna akci.

Nemám ráda masky, kde musíte čekat, tak 10 minut. Tuhle stačí nanést a počkat tři minuty a můžete ji spláchnout. Maska opravdu nádherně voní. Nevím k čemu bych vůni přiřadila, ale opravdu nádhera. Po masce mám vlasy krásně hebké, lesklejší a vyživenější. Vlasy jdou krásně rozčesat a nádherně voní. Jsem s touto maskou moc spokojená a je to teď můj oblíbenec. Doufám, že ji seženu ještě za tuhle cenu a vezmu si do zásoby. Brzy chci udělat nějakou soutěž, tak třeba si o ní budete moci i zasoutěžit. :)

Hodnocení: 10/10




Co vy a značka Aussie ? Zkoušeli jste ji někdy ? :)




Komentáře

  1. Po téhle značce jsem už dlouho pokukovala, ale vždy mě odradila ta cena :( Jinak vlasy mám dost nepoddajné a na tyhle masky si potrpím, tak zkusím taky vychytat nějakou slevu a uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  2. síce je vyššia cena, ale je fakt úžasná táto maska, acelkovo ich produkty :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat