Tak to zase všechno začíná - aneb maturitní ročník

Krásný čtvrtek,

už to sice není tak krásné jako když byly prázdniny, ale co člověk si zase zvykne. :D Nechtělo se mi, ale komu jo. Hlavně si poslední dobou uvědomuji, jak všechno rychle utíká a čím víc jsem starší tím mě všechno, co mě čeká začíná děsit. Já nechci být starší. Však už příští rok mi bude 20. Ať chci nebo nechci, tak to neovlivním - nikdo z nás.

Hlavně utekly ty čtyři roky. Jako vážně ? Však jsem nedávno byla v prváku. Letí to a to poměrně nějak rychle. Za chvilku budu vybírat šaty na maturák. Jenomže co po maturitě ? To je asi ten největší problém, že nevím jestli chci jít na vysokou a nebo jít pracovat a popřípadě kam že ano. Takže moje další rozhodování bude o vysoké škole.



Léto taky pěkně rychle uteklo. Bohužel letos nebylo takové teplo jako minulý rok což mě docela mrzí. Ale i tak jsem si ty chvíle tepla užila - když jsem neměla odpolední že jo. :D

Chtěla jsem ještě poděkovat za komentáře v minulém článku. Hrozně mě to potěšilo a vážím si toho. Hned na ně jdu odpovědět.

A jinak přítelovi zítra vyndají stehy a snad se to brzy zahojí. :)





Komentáře

  1. Držím palce, maturantko! Jinak já už mám plány dávno před maturitou (jsem ve druháku). Co škola v zahraničí, nepřemýšlelas? :)

    http://gingerjannie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tak ať je tenhle rok podle tvých představ, ať už se rozhodneš jakkoliv! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja by som povedla, ze bolo este teplejsie :)
    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o setrnu kulmu ROWENTA a balicek kozmetiky DOVE. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. No mňa prvý deň v škole ešte len čaká, a to v pondelok. Som z toho seriózne deprimovaná, a to som len druháčka. Dúfam, že sa rozhodneš po maturite správne, a vyberieš si dobrú školu ktorá ťa bude baviť, alebo nájdeš dobrú prácu.
    Tá posledná fotka je neskutočne pekná

    OdpovědětVymazat
  5. Vždy to prejde strašne rýchlo - ani sa nenazdáš a budeš nastupovať na vysokú :) Prajem veľa šťastia na maturitách :)

    Pozývam ťa na narodeninovú súťaž na mojom blogu o kozmetiku Manufaktura. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mě čeká maturita :D proto jsem udělala maturitní články u sebe na blogu :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat