Liberec dovolená s přítelem

Krásné pondělí,

minulý týden jsme se s přítelem vydali konečně po té době co už spolu jsme na dovolenou. Byla to naše první dovolená, kde jsme byli jen my dva.
Dlouho jsme vybírali kam pojedeme, nechtěli jsme nic drahého a chtěli jsme hlavně polopenzi. Byli jsme tam od pondělí do pátka (v pátek jsme jeli domů).

Dám Vám sem jen pár fotek, jelikož ostatní má přítel, takže to zase asi zítra nebo jiný den. :)





První den jsme se byli podívat jen po obchodech, po městě a ták. Samozřejmě mě Vám pak ukážu, co jsem si přivezla. :)
Druhý den jsme navštívili Zoo, kde jsme strávili něco přes tři hodiny a stálo to opravdu za to. Udělalo se nám nádherné počasí. Pak jsme zašli ještě do solné jeskyně, která nás ale tolik nenadchla.
Třetí den jsme se opět vydali po městě, měla jsem ten den svátek, tak mi přítel chtěl udělat radost. Už ani nevím, co jsme ten den dělali. :D Už jsem si vzpomněla to jsme skoro celý den strávili v Babylonu, kde jsme ani jeden nebyli poprvé a moc jsme si to užili.





Čtvrtý den nám bohužel celý den pršelo. Měli jsme v plánu Ještěd, ale bohužel, takže doufáme, že někdy ho navštívíme. Hráli jsme bowling a badminton. Musím říct, že bowling tam  byl pěkně drahý.
Pátý den byl už jen se nasnídat, sbalit kufry, a odjet domů. Přiznáme se ani jednomu z nás se nechtělo.

Líbilo se nám tam. Bylo tam fakt pěkně. A musím říct, že tam jsou velmi milí lidé. :)




Co vy a dovolená, byli jste někde ? :)


Komentáře

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, tak na dovolené jsem nikde zatím ještě nebyla, ale tvůj článek mě zaujal tím, že já jsem v podstatě z Liberce. :) Co vás motivovalo k tomu, abyste jeli právě do Liberce a jestli se mohu zeptat, odkud jste? :) Liberec je na výlet jako dělaný, ale s lidmi v Liberci mám asi jiné zkušenosti. :)

    P.S. s blogem zažíváme nový začátek a tak bych byla ráda, kdyby si mu věnovala trošku z tvého času a třeba se na něj mrkla a něco tam zanechala. Přeji hezký zbytek dne.
    http://mujzivotvpismenech.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat