Jemný vyživující krém

Krásnou slunečnou středu,

to je tak vždycky, když  mám odpolední, tak je venku nádherně. Zítra mám volno, tak doufám, že zítra bude hezké počasí ! :D :)
Sedím teď na zahradě a relaxuji. Dopekla jsem buchtu a odpočívám než se půjdu připravovat do práce. :/

Dneska jsem se rozhodla Vám napsat nějakou recenzi. Chtěla jsem původně sem dát oblíbené rtěnky, ale to chci nafotit ještě na sobě, tak to si ještě asi chvilku počkáte. :D

O tomhle vyživujícím krému jste podle mého no názoru už někde slyšeli nebo jste ho někde viděli. Na trhu už je nějaký ten pátek. A ani já jsem mu neodolala. Četla jsem na něj tak velkou chválu, že jsem chtěla vědět, co je to zač.



Předem mě zaujalo balení, které mi připomíná sluníčko a léto. Krém má žlutou barvu. Předem vás upozorním, že to opravdu božsky voní. Jen bacha je to hodně tekuté, tak aťsi toho nenanesete hodně. Stačí fakt trošku a rozetřít to do konečků. Ze začátku mi přišlo, že mi to dělá i trochu jinou barvu vlasů, ale to teda nevím jestli je možné. :D Krém se neoplachuje.

Krém vlasy krásně vyživuje. Je tam až 6 olejů. Vlasy nejsou ani mastné a ani zplihlé. Vlasy jsou krásně jemné, lesklé a hebké na dotek. Dá se použít na mokré vlasy, do suchých vlasů a nebo před foukáním ( pomáhá je chránit). Vlasy se lépe rozčesávají.



Už jsem skoro na dně, ale určitě si ho opět pořídím. Jen co vypotřebuji nějaké věci na vlasy. Za mě je tohle opravdu skvělý pomocník a je vhodný pro všechny typy vlasů.

Cenově se pohybuje asi kolem 150 ,-

Hodnocení: 10/10


Máte s ním zkušenost ? :)



Komentáře

  1. Ahoj, s tímto produktem zkušenost nemám, ale chtěla bych podotknout, že 'drogérkové' produkty sice pomáhají, ale obsahují velké množství silikonů a to vlasům neprospívá/není to pro ně vhodné. Kdybyste radši zavítali do kadeřnického obchodu nebo si koupili u vaší kadeřnice nějaký produkt přímo na váš typ vlasů, udělali byste jim lépe. Možná si u nějakých připlatíte pár korun navíc, ale co byste pro své vlasy neudělali, když vám na nich záleží a chcete si o ně pečovat :)
    Hezký zbytek dne
    Luci

    OdpovědětVymazat
  2. Krém vypadá dobře. I cena je celkem super. Já moc ale takové krémy a olejíčky na vlasy nepoužívám :D :)
    http://whimsiccal.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tento krém mě zatím úplně míjí, ale takovéhle pečující produkty používám na vlasy moc ráda, možná se po něm podívám :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat

Okomentovat