Spotřebováno za květen

Krásnou středu,

rozhodla jsem se napsat článek dnes, protože zítra a v pátek jsem v práci, tak abyste tu ještě něco měli. :) Tentokrát na mě čekal ,, odpadkový koš '' s vypotřebovanými produkty. :)

Začnu s ubrousky od Nivei. Bohužel mě nějak nenadchly. Krásně voněly, ale byly málo nasáklé a špatně se mi s nimi odličovalo. Bylo to akorát, tak na dočištění pleti, ale na samostatné odličování určitě ne.

Hodnocení: 4/10

Pěna od Balei
Já mám tyhle pěny moc ráda, jsou levné a dají se někdy sehnat i do 40 ,- což je podle mě ještě lepší. Dřív jsem kupovala ty dražší pěny, ale zjistila jsem, že mi vyhovují i tyhle. :) Navíc se mi vždy líbí jejich balení, vůně a stačí málo pěny, aby pak byla větší pěna. :)

Hodnocení: 10/10

Micelární voda od Avonu
Nejhorší micelárka kterou jsem kdy zkoušela. Parfemace žádná - to nevadí. Odličování strašný. Odličovala jsem se tím delší dobu než normálně. Pořád to ale nebylo úplně odlíčené. Podle mě ta micelárka je vhodná jen na nějaké dočištění pleti, ale určitě ne na odlíčení.

Hodnocení: 2/10

Rexona
Sprchové gely od Rexony mám moc ráda. Líbí se mi jejich balení a ty vůně jsou taky božské. ♥ Za mě super sprchové gely a za skvělou cenu.

Hodnocení: 10/10


Řasenka od Avonu
Bohužel ani s touto řasenkou jsem nebyla spokojená, ale někomu, kdo má delší řasy by vyhovovala. Znám slečnu co jí používá a má nádherné řasy. Ale těm mým malým a krátkým řasám to prostě nevyhovuje. :D Takže za mě ne. Vypadám jak kdybych si řasenku nedala. :D

Hodnocení: 2/10

Řasenka od Dermacolu
Tahle řasenka je pravý opak. Mám ji velice ráda. Zaujala mě už i balením. Kombinace bílé a zlaté se nedá nic zkazit. Řasenka krásně prodlouží a zahustí řasy. Mám nádherně dlouhé řasy. Řasenka neopadává se, nežmolkuje. Je podle mě perfektní a je to moje nejoblíbenější řasenka. Dá se sehnat i za 150,- ale jinak se cena pohybuje okolo 200-250,-

Hodnocení: 10/10

Dermacol maska proti akné
Proti akné mi nikdy nic nezabíralo ani proti černým tečkám a těch se někdy zbavit je opravdu nadlidský výkon. Ale tahle maska je naprosto skvělá. Krásně vyčistí pleť, zbaví mě akné a i černých teček. V balení jsou dvě a vystačí mi to tak na 4x. Sehnat se dá okolo 40-60,-

Hodnocení: 10/10

Maska na vlasy od Oriflamu
Už bych si měla pořídit novou, protože teď žádnou masku nemám. Takhle byla skvělá. Krásně medově voněla, vlasy po ní byly hebké, lesklé a hlavně vyživené. Maska se dá sehnat kolem 120,- a vydržela mi dlouho.

Hodnocení: 10/10

Krém na nohy od Dermacolu
Tento krém je spíš určený pro někoho, kdo má víc suché nohy. Což není úplně můj případ, ale nohy mi vždycky pěkně vyživil, hydratoval a krásně voněl. Měla jsem i peeling a ten byl taky skvělý. Není to takový tekutý krém, ale spíš tužší.

Hodnocení: 10/10

Krém na ruce od Nivei
A konečně poslední věc. Na krému se nedá nic moc zkazit. :D Tenhle byl fajn, pěkné balení, hezky voněl, hydratoval a rychle zasychal. :)

Hodnocení: 10/10


Omlouvám se za nekvalitní fotky, ale fotila jsem to před chvilkou.

Komentáře

  1. Dávej větší fotky, není na nich skoro nic vidět, což je škoda.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když na fotku klikneš, tak se zvětší. Mě to takhle udělá blog, ale uvidíme zkusím to když tak. :)

      Vymazat
  2. Z těchto produktů jsem zatím nevyzkoušela ani jeden, ale ráda bych vyzkoušela alespoň masku proti akné od Dermacolu.. Moje pleť je na tom momentálně hodně špatně, tak budu ráda, pokud najdu něco, co mi pomůže :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě tu masku vyzkoušej, snad ti pomůže. :)

      Vymazat
  3. Chtěla bych vyzkoušet odličovací ubrousky od Nivei, dost lidí si je chválily, že nejsou ani moc mokré ani suché. Nevyschly ti spíše? Já vždycky chci vyzkoušet pěnu na holení od Balea, ale nikdy tam nejsou tyto levné.

    lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat

Okomentovat