Dermacol maska proti akné

Krásný večer Vám všem,

dneska jsem se rozhodla Vám napsat nějakou tu recenzi. A protože vím, o je že hodně holek trápí akné, tak jsem se rozhodla psát právě na toto téma. Tak snad Vás maska zaujme.

Maska se skládá ze dvou balíčků. Masku lze použít, tak 4-5x. Naneseme na čistý obličej a necháme ji působit. Maska má bílou barvu a ztvrdne na obličeji. Pleť je krásně čistá a hebká. Musím říct, že je opravdu důkladně vyčištěná a akné je určitě výrazně menší. Vyčistí póry a některé černé tečky zmizí.

Masku lze používat 1-2x týdně. Cenově ji v obchodě Dermacol seženete za draho a to za 60,- v normálním obchodě za 50 ,- ale když je v akci nebo tak dá se sehnat za 30,-  a to je podle mého názoru velmi přijatelná cena. Já jí ráda kupuji, protože je opravdu skvělá a používá ji i přítel. :)

Bohužel mi zase nejde kabel, takže fotka bohužel z internetu.



Co vy a akné ? Používáte nějaké masky ? :)


Komentáře

  1. Musím vyskúšať, ale je vtipné, že v obchode Dermacol stojí viac ako inom. Malo by to byť práve naopak! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda osobně na akné moc netrpím, každopádně maska vypadá super :)
    http://whimsiccal.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný článek :) měla jsem z této řady pleťovou vodu a byla celkem fajn, tak bych mohla vyzkoušet i tuto masku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odkedy mi dala lekárka na akné krém, už nič nemusím používať.. Podľa mňa zaberie len niečo z lekárne, pretože kozmetika je vačšinou príliš slabá. Inak poznám ťa ešte z blog.cz a YouTube :D
    creYativitE 

    OdpovědětVymazat
  5. Momentálně používám zinkovou od značky Balea a jsem s ní docela spokojená. Já moc na akné netrpím, a když už nějaký ten pupínek mám, zamažu to tea tree olejem.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat