2.6.2016

Krásný čtvrtek moji milí,

původně jsem Vám v týdnu jsem chtěla dát novinky z Oriflamu, ale nefunguje mi kabel od mobilu, takže bohužel Vám to sem dát nemůžu. A už mě to docela i štve, ale co nadělám.

Zítra mi končí praxe a nastane to horší období a to oprava známek, hodně písemek, postupovky z angličtiny a další věci. Teď jsem vůbec neměla čas, protože jsem jezdila na praxi a pak hned zase do práce, takže doma jsem byla, tak v 22:30 a to už jsem toho měla po celém dni plné zuby.

Za chvilku mi přijde výplata a já se rozhodla šetřit, takže doufám, že se mi to povede !! Buď bych ráda s přítelem jela někam k moři nebo po Čechách a nebo pak na podzim do Anglie na fotbal ( brzy nějaký článek na toto téma bude.)
A další varianta je šetření na auto, takže jedna věc z toho určitě dopadne.



Samozřejmě si zaplatím paušál, potřebuji si koupit plavky, boty a lístky na Vinai. ♥

Ale určitě mi musí něco zbýt !! :) Nejsem šetřící typ, ale musím začít být, alespoň na chvilku. :D

Dnes mi dovezli postel, takže o víkendu se budeme snažit zařídit už tak trochu pokoj. ♥ Určitě čekejte pak nějakou fotku. :) Jak postel vypadá máte dole na obrázku. Plus jsem si k tomu koupila i noční stolek.

Jinak mám konečně nový vzhled. Za což děkuji moc Nikče, ona je fakt šikula ! Mě se to moc líbí, tak snad i Vám.

Ozvu se Vám v sobotu. :) Zítra zase pracuji.






Komentáře

  1. Přeju hodně štěstí u opravování známek :) a snad se ti taky podaří ušerřit já zrovna začínám dělat řidičak takže na auto bych taky ráda šetřila :D nové plavky taky potřebuju sakra :D jinak moc krásná postel i stolek. A strašně pěkny design blogu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Působíš na mě jako šikovná holka, určo si vše pěkně opravíš. Mimochodem zrovna nedávno jsme kupovali podobnou postel. :)) http://vevino.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat