Batiste suchý šampón

Krásný pátek moji milí zlatí čtenáři,

vím, že jsem slibovala článek někdy na pondělí nebo už dřív ? Já Vám ani nevím. Vím jen, že mám hodně práce, protože tenhle můj týden od pondělí do čtvrtka jsem byla na praxi a pak jsem hned jela do práce ze které jsem přijela v 22:30, takže opravdu nebyl čas psát články.

Dnes na praxi nejsem a teď se chystám do práce. Dělám si oběd + jídlo abych měla v práci. A ještě píšu článek, tak do vykecávání a jdeme na to. :)


Určitě to znáte ráno vstanete z postele a nic se Vám nechce a už vůbec se Vám nechtějí umývat vlasy. A proto hledáte řešení, jak se tak na jeden den oddálit mytí vlasů. A právě proto pro Vás mám dnešní recenzi. :)

Už jenom vzhledem je nádherný a to balení je prostě boží a hlavně hrozně roztomilé. Seženete ho hned v několika variantách a nově se dá sehnat v DM ! Což je podle mě super, protože ne každý máme po ruce Douglas, kde se dá také koupit.


Nejdřív začnu vůní, která je opravdu božšká. Voní po třešních. Má 200ml a seženete ho
okolo 110-120 ,- Což je podle mě přijatelná cena. Vím i o dražších, ale můžu Vám říct, že ty nejsou ani zdaleka dobré jako tento. :)

Jelikož mám jemné vlasy, tak mým vlasům dodá i krapet objemu což se určitě cení. Takže pokud máte jemné vlasy, tak vám to dodá i objem. Je to bílý prášek, ale ve vlasech nezůstává. Snadno se vyčeše a vlasy jsou bez bílého prášku - bohužel u některých suchých šampónů tam zůstává. Vlasy Vám vydrží skoro celý den nemastné. :)

Za mě je to ten nejlepší suchý šampón a můžu Vám ho jen a jen doporučit ! :)

Hodnocení: 10/10


Co vy a suché šampóny ? :)

Komentáře

  1. Tohle je nejlepší věc na světě..:D Jelikož pracuju dlouho o večera přijedu domů pozdě tak na mytí vlasů nemám pomyšlení a tohle mi prostě ulehčuje život..:D :) Fakt skvělá věc :) Ta vůně je boží a cena je taky fajn.. :) Jinak moc pěkný blog já právě začla blogovat tak jsem ráda,že jsem arazila na tak milou slečnu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak ti pekne sadlo aj to pozadie :)

    Pozyvam na letnu GIVEAWAY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Mě ty suchá šampony moc nevyhovují, ale batiste je super.

    SOUTĚŽ O FOŤÁK CANON

    OdpovědětVymazat

Okomentovat