Youberky a youtubeři. :)

Krásný čtvrteční slunečný den,

dneska je venku nádherně. O to víc mě štve, že nemůžu být venku. Zůstala jsem opět doma, protože mě noha ráno bolela, takže jsem nechtěla se belhat do školy. :/

Dneska jsem si pro Vás připravila článek na téma moji oblíbené youtuberky a oblíbení youtubeři. Určitě brzy bude i článek s blogerkami.

Nebude to vůbec podle oblíbenosti, prostě co mi padne pod ruku, tak tu bude. :D :)

1. A cup of style

Myslím si, že holky známe asi každý. Jsou to ségry, které mají blog a ještě natáčí na youtube. Mám nejradši jejich vlogy, které mě opravdu baví. :) Čím mě ještě vždycky zaujmou je jejich styl oblékání. Přijde mi, že jim sluší snad všechno.

Odkaz na jejich kanál : https://www.youtube.com/user/ACupOfStyle



2. LucyPug

Určitě znáte všichni Goga a tak tohle je jeho přítelkyně, která je velice sympatická a milá. Jelikož moc nemusím slovenský jazyk, tak u nich to vždycky překousnu. :D U ní mě nejvíc baví asi videa s Gogem a nebo hauly. :)

Odkaz na její kanál : https://www.youtube.com/user/lucylucynka


3. Jirka Král

Od Jirky mám ráda videa s ostatními youtuberami nebo yotuberkami. Pak mě hodně baví vlogy a taky challange. :)

Odkaz na jeho kanál : https://www.youtube.com/user/jirkakral



4. Lonnie El.

Předpokládám, že tuhle slečnu asi většinou znát nebudete, ale určitě na ní mrkněte. Je totiž velice sympatická a milá. Většinou mě baví u ní hauly a nebo vlogy.

Odkaz na její kanál: https://www.youtube.com/user/Lu1Cu1Sh1Ka


5. LuxyLady2

Předpokládám, že Terezku asi taky neznáte všichni. Ze začátku jsem ji neměla moc v oblibě, protože mi přišla krapet namyšlená, ale teď jsem si ji hodně oblíbila a její videa mě moc baví. 

Odkaz na její kanál : https://www.youtube.com/user/LuxyLady2


6. Skodulka

Klárku mám moc ráda. Sleduji ji na blogu a znám ji i osobně. Velice sympatická slečna. Taky hodně z vás ji asi nebudete znát a proto stojí za to na ní mrknout. :)



7. Makyna016

Ráda sleduji její videa. Hodně mě baví hauly a nebo vlogy. Určitě taky znáte. :)



8. Petralovelyhair

Péťu znáte určitě všichni. Mám ráda hlavně její videa s Mírou, protože jim to spolu moc sluší. Pak mě hodně baví její hauly. :) Nejlepší jsou jejich vlogy s Mírou.



9. Hoggy

Další český youtuber. Hoggy ho mám ráda i jako zpěváka, ale jeho videa jsou úplně úžasné. Vždycky se pobavím. :)

Odkaz na jeho kanál: https://www.youtube.com/user/HoggyCZ


10. Hana B.

Pak tu mám další slečnu, kterou asi nebudete tolik znát. Ale i přesto musím říct, že je opravdu skvělá. Mám ráda její hauly a její vlogy. Určitě se na ni mrkněte. :)



11. Jmenuju se Martin

Mám tu dalšího kluka a tím je Jmenuju se Martin. Nádherný blonďák, který má smysl pro humor a při jeho videích se vždycky zasměji. :)



12. Týnuš Třešničková

Ze začátku jsem ji taky neměla moc v oblibě, přišla mi taková namyšlená. Ale teď jí mám moc ráda. Je milá, sympatická a mám nejraději její hauly. :) U Týnky se mi hodně líbí její vlasy a její styl oblékaní. 



13. Shopaholic Nicol

Kdybych měla jmenovat mojí nejoblíbenější youtuberku, tak je to rozhodně Nikol. Podle mě ona je fakt nejlepší. Baví mě její videa. Nejvíc asi hauly a nebo vlogy. Je hrozně krásná, milá, sympatická. Líbí se mi její styl oblékání. :)



14. Gabrielle Hecl

Taky určitě znáte Gabču. Nejvíc mě baví její vlogy a teď mě nejvíc rozbrečelo video k jejím 18. narozeninám. Určitě se na to mrkněte. :)



15. Flabgee

Opět mě u ní velice baví její hauly a nebo vlogy. Mám ráda i videa, kde je s Shopaholic Nicol. :)

Odkaz na její kanál: https://www.youtube.com/user/Flabgee


16. The Nattiness

Natálku znám už z blogu, ale nevěděla jsem, že i natáčí. To jsem se dozvěděla až nějak, když jsem sledovala Miss, kde jsem jí mimochodem moc fandila a jsem ráda, že zrovna ona skončila na 2. místě, ale škoda, že nebyla první. Moc milá, sympatická a krásná slečna. :) Velice doporučuji.



17. GoGoManTV

Myslím, že ho snad ani nemusím představovat. Myslím si, že ho znáte. Mám ráda hlavně jeho vlogy nebo nějaké challange. :) Hrám moc neholduji. :D



18. Teri Blitzen

Už jsme u konce konečně. Doufám, že jsem na někoho nezapomněla. Teri mám taky velice ráda. Má originální videa. Nejvíc mě baví její vlogy a hauly. :)



Koho sledujete vy ? :)








Komentáře

  1. Všechny znám, ale sleduju jen některé :) Zrovna nedávno jsem psala článek na stejné téma, tak můžeš mrknout ke mně na blog :)

    Zve Tě na mojí giveaway!
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Znám všechny ale poslední dobou se mi ten YouTube v Česku už moc nelibi😕

    EliskaEB

    OdpovědětVymazat
  3. ďakujem za tipy...blogujem po dlhej dobe a je dobré vidieť, kto je momentálne "IN" :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Okomentovat